Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Te zdjęcia są inne niz zazwyczaj pokazujemy,ale przez to ogląda się je świetnie.A zresztą chyba właśnie o taki klimat zdjęć Ci chodziło.
Wg.mnie sa super.
Dzięki, dzięki!!
no, kurcze jest jeszce z 200...
Borboleta: tam, to tylko pranie i pranie, czyli świat z perspektywy ... no dokończcie sobie jak chcecie
Hmmmm... miodzio. Obejrzeć takie foty na początek deszczowego i zimnego dnia. Ja chcę jeszcze!!!!
Patrząc na dachy dubrownickie widać, powód dla którego co niektórzy kręcą nosem. Odrestaurowane dachy są zby ładne i zbyt tchnące nowością. Raaanyy, gdyby nie zniszczenia wojenne to byłby jeszcze cieplejszy klimacik miasta...
Dziekuje Mamo, dziekuje, Też mnie te dachy zniesmaczyły ale....
To gdzieś są jeszcze "dachy Kotoru", zupełnie staaaaarrrrreeee, w :
http://fotokonto.pl/showGallery.php?id=271 jeśli nie widziałaś...może coś jeszcze wrzucem z tych starości
dzieki za opinie!