Witam.
Mam pytanie na temat drogi do Dubrovnika? Czy da sie ominąc prom? A jezeli tak to jak? Mozecie podac jakies przyklady.
Dzieki i pozdrawiam
marianowic napisał(a): Ale zadna mapa nie pokazuje tam drogi. A nie chcialbym sie zgubic
consett0805 napisał(a):Rany no co ty teraz wypisujesz? Heeee ok
Do Dubrovnika jedziesz tylko lądem. Gdzie uważasz zjechać z autostrady tam zjedziesz do magistrali nr 8 wzdłuż całego wybrzeża i prujesz na Dubrovnik (enklawa BiH to ułamek trasy i droga leci normalnie ) Proponuję się zatrzymać zatankować samochód w tejże enklawie trochę taniej hhhhee kuny normalnie przyjmują jak i euro. Bez obaw jedziesz normalnie to tylko parę km nigdzie nie zjeżdżasz odprawa przebiega błyskawicznie kilka razy w ogóle się nie zatrzymywałem machają aby jechać dalej.
Swoją drogą dziwie się że Google nadal tego nie poprawiło i mapa nakazuje przeprawę promową.
Szerokości
Ps. Pamiętaj o zielonej karcie na Bi H nie byłem tam od 2006 roku ale chyba nadal obowiązuje choć nigdy nie miałem okazji jej prezentować tak jak pisałem po rejestracjach widzą skąd jesteś i machają aby jechać bez kontroli
Janusz Bajcer napisał(a):Radzę udać się po mapę samochodową do księgarni lub zakupić w Empiku
jasio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Radzę udać się po mapę samochodową do księgarni lub zakupić w Empiku
Pudło - produkt niedostępny
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi