cvique napisał(a):czy ktos ma namiary na zdjecia ze zniszczonego dubrovnika z ostaniej wojny? dzieki za pomoc
asikx napisał(a):cvique napisał(a):czy ktos ma namiary na zdjecia ze zniszczonego dubrovnika z ostaniej wojny? dzieki za pomoc
Foty posiadam, ale w książce pt "Dubrovnik in war". Mnóstwo zdjęć i permanentny brak czasu nie pozwala na ich zeskanowanie.
Natomiast posiadam na DVD film pod takim samym tytułem, pokazujący ostrzał Dubrownika i skutki działań wojennych.......... Ewentualnie mógłbym... ale to na priv.
Pozdrawiam
Rafał
cvique napisał(a):asikx napisał(a):cvique napisał(a):czy ktos ma namiary na zdjecia ze zniszczonego dubrovnika z ostaniej wojny? dzieki za pomoc
Foty posiadam, ale w książce pt "Dubrovnik in war". Mnóstwo zdjęć i permanentny brak czasu nie pozwala na ich zeskanowanie.
Natomiast posiadam na DVD film pod takim samym tytułem, pokazujący ostrzał Dubrownika i skutki działań wojennych.......... Ewentualnie mógłbym... ale to na priv.
Pozdrawiam
Rafał
byłoby super. zalezy mi bardzo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl