Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrovnik-imprezy, Knajpy??

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
roseau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 27.05.2006 09:54

HEJ w związku z tym, ze nie byłam jeszcze w Chorwacji a w tym roku wybieram się po raz 1 :wink: mam pytanie na które na forum odpowiedzi nie znalazłam: Czy w Dubrovniku są jakieś godne polecenia knajpki bądź kluby gdzie można napić się piwa i poimprezować do rana :D :twisted: Pozdrawiam :wink:
Alika
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alika » 27.05.2006 11:54

Witam-
Sama jestem zainteresowana odpowiedzią. A oto co znalazłam jakiś czas temu http://www.croatia-beaches.com/party/dubrovnik_nightlife.htm
Sporo linków, więc można sie czegoś dowiedzieć, niestety nie mogę nic powiedzieć z własnego doświadczenia, bo sama jadę w tym roku po raz pierwszy. Moge jeszcze zapytać kiedy jedziesz?
Pozdrawiam - Ali
roseau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 27.05.2006 15:11

jade prawdopodobnie 11 sierpnia tzn. wyjeżdżam z Katowic, jade autokarem... :)
dorszumax
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorszumax » 27.05.2006 19:52

Ja jedę w ten czwartek do Dubrovika. Jestem studentem. Zna ktoś tanie pokoje 2-osobowe blisko morza? Tak za 10euro od osoby. Jade na 12 dni i bede w Dubrovniku okolo 4 nocy. Potem wracaja chce zwiedzac dalej-co warto zobaczyc? Jakies tanie pokoje w tych miejscach? Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone