Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrovnik - Gdzie zjesc?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.09.2008 09:54

Paweł i Kasia napisał(a):[, polecam wyskoczyć do czarnogóry na obiadek i zakupy (dużo taniej a widoki zapierają dech w piersiach swoją dziwiczością)

Przestań ....... po jedzenie mam wycieczkę robić :?: żartujesz czy to na poważnie. :?: Wejdę do "pierwszej lepszej" - coś zawsze zamówię. Ot i wszystko.
( ja jestem z tych co mało jedzą więc nie mogę zrozumieć osób co tylko jedzenie im w głowie.)
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 02.09.2008 06:57

woka napisał(a):Przestań ....... po jedzenie mam wycieczkę robić :?:

nie mogę zrozumieć osób co tylko jedzenie im w głowie.)

nie po jedzenie tylko pooglądać widoki, zobaczyć inny kraj, dla miłej wycieczki, po czarnogórskie wino i przy okazji po zukupy do tego nie mówiłem o zwykłej konsumpcji, tam wystko jest tańsze a i są rzeczy których w chorwacji nie kupisz, szczególnie na czarnogórskich targowiskach które maja niezły klimat... zresztą co ja będę tłumaczył osobie która nie stara sie zrozumieć

widzisz nie wszyscy leżą 12h/dobę na plaży, są tacy co zwiedzają i poznają inne kultury, również kulinarne co nie znaczy że tylko jedzenie im w głowie
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 02.09.2008 17:09

woka napisał(a):
Paweł i Kasia napisał(a):[, polecam wyskoczyć do czarnogóry na obiadek i zakupy (dużo taniej a widoki zapierają dech w piersiach swoją dziwiczością)

Przestań ....... po jedzenie mam wycieczkę robić :?: żartujesz czy to na poważnie. :?: Wejdę do "pierwszej lepszej" - coś zawsze zamówię. Ot i wszystko.
( ja jestem z tych co mało jedzą więc nie mogę zrozumieć osób co tylko jedzenie im w głowie.)

@woka nie irytuj się ... Paweł i Kasia to inna historia - smakosze !!! a jeszcze dodam że Paweł jest (wykształcenie nieco inne i dużo wyższe) zajebistym kucharzem .... potrawy w jego wykonaniu to niebo z piekłem - smak taki jak lubię ... tylko trochę wiecej pieprzu(piekła) Pawełku !!! Pozdrawiam Waszą czwórkę !!!

a mojemu szwagrowi i mnie - ta istota mackasta smakowała - panie się porzygały !!!

Może w przyszłym roku ???? !!!!
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 03.09.2008 12:31

dzięki Jacek, no ale cóż są tacy co wolą na szybko cos z marketu :wink:
Jacek L napisał(a):a mojemu szwagrowi i mnie - ta istota mackasta smakowała - panie się porzygały !!!

no to ładnie :lol:

równiez pozdrawiamy
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Dubrovnik - Gdzie zjesc? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone