Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrovink - relacja z wycieczki

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 17.03.2010 00:53

Witam - zanim mnie sprowadzicie do pionu ,szybko się wytłumaczę :wink:
Szukam relacji z pobytu w Dubrovniku i wszelkich możliwych pomocnych wskazówek związanych ze zwiedzaniem tego przepięknego miasta.
Użyłem wyszukiwarki , rezultat 949 wyników - trudno przez to przebrnąć i coś znaleźć , bo wyszukiwarka nie zawęża wyników ,a pokazuje wszystkie posty w jakich padło słowo Dubrovnik :twisted: .
Bardzo proszę o pomoc i wskazanie szukanych wątków.
Oczywiście po pojawieniu się jakiś odnośników z których będę mógł skorzystać,proszę o zamknięcie tego wątku , aby nie zaśmiecać forum.
Pozdrawiam i z góry dziękuje z pomoc.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 17.03.2010 08:00

Artur68 napisał(a):Użyłem wyszukiwarki , rezultat 949 wyników - trudno przez to przebrnąć i coś znaleźć , bo wyszukiwarka nie zawęża wyników

Zawęża... :wink: w opcjach wyszukiwania zmień na wyszukiwanie tylko w dziale "Nasze relacje..." a nie "wszystkie dostępne" i wyskoczy tylko 5 stron m.in. temat Cel-Dubrovnik-nie ważne jak...cz.1
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.03.2010 08:02

jorgus111 napisał(a):... m.in. temat Cel-Dubrovnik-nie ważne jak...cz.1

:)

Jak Masz jakieś pytania to wal śmiało.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.03.2010 12:08

Artur68 napisał(a):Szukam relacji z pobytu w Dubrovniku i wszelkich możliwych pomocnych wskazówek związanych ze zwiedzaniem tego przepięknego miasta. ...

Pozdrawiam i z góry dziękuje z pomoc.

Pomocne wskazówki są. Kolega do mojego tematu nie zaglądał?

Co zwiedzić? linki do tematówDubrovnik Perła Adriatyku

Pozdrav :wink:
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 17.03.2010 12:24

Dziękuje wszystkim za pomoc :D

jorgus111 - faktycznie,sposób jaki podałeś pozwala zawęzić znacznie wyszukiwanie.

JacYamaha , pasażer - dzięki za linki, już tam zajrzałem, a przed samym wyjazdem jeszcze nie raz je poczytam.

Otrzymałem bardzo przydatne odpowiedzi ,jeżeli moderator tak zdecyduje to można ten wątek spokojnie zamknąć lub przenieść.

Pozdrawiam Artur

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone