anjszulc napisał(a):mam pytanie do osob ktore juz byly w CRO jak wyglada przejazd przez ten koszmarnie drogi kawalek autostrady. Nadal cena jest taka koszmarna?....
A który kawałek autostrady w Cro jest tak koszmarnie drogi?
jorgus111 napisał(a):dasuch napisał(a):A który kawałek autostrady w Cro jest tak koszmarnie drogi?
Z Zagrzebia do Ravcy
magnus napisał(a): Pani Cristiny Murina znajdował się przy samym porcie zajmował całą górę domu a więc z jednej strony mieliśmy widok na góry a z drugiej na morze i port i jeśli bym się uparł to z okna mógłbym łowić ryby. Najważniejsze to że był to APARTAMENT w pełnym tego słowa znaczeniu (bez łóżka w kuchni ) posiadał dwie duże sypialnie z dużymi wygodnymi łożami,( okna z sypialni wychodziły na morze ) pokojem dzienny służącym za jadalnie i normalną kuchnią ,oczywiście była też łazienka . Najważniejsze, jeśli ktoś lubi gwar np. Makarskiej zatłoczone plaże kafejki i ulice to Duba nie jest dla niego.
magnus napisał(a):dziekuje wszystkim za informacje które utwierdziły mnie w tym że dokonałem dobrego wyboru.Odnośnie Damira Slavicza to u niego chyba trzeba rezerwować rok do przodu ale był tak życzliwy i podał nam numer telefonu do sąsiadki która nie ogłasza sie w internecie warunki ma porówwnywalne a dom stoi ..............6 metrów od morza
agata22051979 napisał(a):Kochani,
Czy ktoś może odpowiedzieć na dwa pytania:
1. jak oceniacie apartamenty Damira Slavica pod wzgl. obsługi, warunków, czystości, kontaktu z włascicielem (na stronce są chyba zdjęcia z momentu uruchomienia domu) a on sam mgliście jakoś mi odpowiada? pytanie kieruję przede wszystkim do osób, które tam były w 2012
2. czy ktoś był w Dubie, ale w domach po lewej stronie Duby patrząc na stronkę: http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=43.024 ... orm=LMLTCC? Może jakieś namiary? Podoba mi się zwłaszcza dom ostatni po lewej stronie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne