właśnie nadaje z Agadiru.powiem tak-warto tu przybyć...!
w kraju zima a tutaj 34*C w sloncu...
ps.dla pytajacych o net, w kazdym prawie hotelu sa kaciki wi-fi.mozna sie polaczyc za friko albo 30dirgamow za 30min z ich kompa.
Marcin29 napisał(a):właśnie nadaje z Agadiru.powiem tak-warto tu przybyć...!
dangol napisał(a):Plumek napisał(a): Fotki pewnie dopiero na Mikołaja
To zrozumiałe
Oczywiście poczekamy cierpliwie
Plumek napisał(a): [No to zapraszam do oglądania Fotki będę sukcesywnie dodawać, więc prosze zagladać od czasu do czasu:)
Plumek napisał(a): Najbardziej żal mi tych, co sobie do kosza wyrzuciłam i już nie odzyskałam... (...) Tak wiec nie mam zdjęć z Tetuanu, przejazdu przez Atlas i najwyższą z przełęczy
Plumek napisał(a): część (1/entą dopiero hihihi) fotek z Maroka można już obejrzeć w mojej galeryjce: www.photogallery.pl
No to zapraszam do oglądania
dangol napisał(a):Plumek napisał(a): Najbardziej żal mi tych, co sobie do kosza wyrzuciłam i już nie odzyskałam... (...) Tak wiec nie mam zdjęć z Tetuanu, przejazdu przez Atlas i najwyższą z przełęczy
Żałuję tych straconych fotek razem z Tobą... Na szczęście zostało sporo z innych miejsc
Monte Christo napisał(a):Plumka a widzialas swoja galerie po Firefoxem ?strasznie sie rozjezdza, cos musisz poprawic.
Plumek napisał(a):Monte Christo napisał(a):Plumka a widzialas swoja galerie po Firefoxem ?strasznie sie rozjezdza, cos musisz poprawic.
Dzięki za info - nie ma w FF dostosowania do szerokosci?? W Operze normalnie też się rozjeżdża, ale Opera ma taki sprytny przycisk po prawej na dole - obok lupki - dopasuj do szerokości.
Raczej nic z tym nie zrobię, bo to skrypt jest gotowy, a ja się na php i css nie znam
Plumek napisał(a):Ech... no cóż - to był przejazd przez góry! Drogą zaznaczoną jako trudna, górska I jeszcz ebyła wymyta po ulewach... Droga przechodząca przez przełęcz pod Jabal Toubkal... ze śniegiem na szczytach gór...
Tymczasem dołożyłam kilkanaście zdjęć znad Atlantyku - MOULAY-BOUSSELHAM, gdzie nocowaliśmy na brzegu oceanu Niektórzy pod gołym niebem - takiego szumu fal nie słyszałał ani w Chorwacji, ani nad Bałtykiem...
Lidia K napisał(a):Więc twórca Twojej strony musi to poprawić, bo nie każdy używa opery, a mnie to nawet nie przyszło do głowy, żebym miała ręcznie sama dostosować strony w operze do ekranu.
Za to zdjęcia (rewelacja) mam przed oczami. Szkoda, że w oszczędnym formacie i nie można ich zobaczyć w większym. Przecież są zabezpieczone przed kopiowaniem znakiem wodnym.
Szkoda tych zdjęć. Przejazd był autobusem?
Czy może być jeszcze intensywniejszy szum fal niż czasie bury?
Plumek napisał(a):Hm... No tak - twórca napisał skrypt... i tyle - to jest skrypt, który sobie każdy może użytkować. W IE działa normalnie - a IE przecież ma każdy razem z Windowsem, wiec nie wiem, czy chce mi sie płacić komuś, żeby przerabiał.
Zdjecia w oszczędnym formacie? 800 x 600, a kwadraty 670x670 - chyba jest ok? Ja mam 15.4' monitorek więc mam na cały ekran.
A widzisz - Opera ma bardzo dużo róznych fajnych rzeczy, które ułatwiają korzystanie z netu - np. otwierają strony napisane w dalekiej informatycznej prehistorii
Przejazd był busikiem - jak przez całe Maroko zresztą...