Witam wszystkich.Jestem tu nowy aczkolwiek Cro zaliczyłem już kilkanaście razy.Mam pytanie,czy Dugi Otok jest w polu zainteresowania Cromaniakow?Ja wybieram się tam pod koniec lipca i było by milo spotkać swoich.Podrozuje z UK.
Pozdrawiam Mariusz
Dłuższy od dojazdu na Krk, Pag, Rab, Pulę...marecky81 napisał(a):(...) dojazd dłuższy i trudniejszy (...)
Mam niby przy nicku taki napis "cromaniak", ale nie uważam się za takiego.morwen73 napisał(a):(...) czy Dugi Otok jest w polu zainteresowania Cromaniakow? (...)
A wielu nie zniechęca. A tę "chwilę płynięcia" można świetnie wykorzystać na pierwszą "wstępną kąpiel słoneczną" i podziwianie powoli przesuwających się pejzaży.marecky81 napisał(a):Dla wielu konieczność skorzystania z promu jest okolicznością zniechęcającą. Poza tym chwilę się płynie.
marecky81 napisał(a):DO jest poza tym dość 'pustą" wyspą. Nie ma kamiennych miasteczek, promenad i winnic. Fajne miejsce dla żeglarzy, robinsonów, ale poza tym dość nudno.
morwen73 napisał(a):liczę na dość dużo offroadu i spokojnych zatoczek.
morwen73 napisał(a):No właśnie..trzeba do Zadaru.Dla mnie lepiej jechać autostrada ,niż przez np Novy Voinodolsky.Droga..męcząca..Wracajac do Dugiego Otoku,liczę na dość dużo offroadu i spokojnych zatoczek.