langerob25 napisał(a):Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow
yvonn napisał(a):langerob25 napisał(a):Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow
Proszę Cię o relację po powrocie, bo to są cenne porady zwłaszcza, że mam w planach Brelę.
langerob25 napisał(a):yvonn napisał(a):langerob25 napisał(a):Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow
Proszę Cię o relację po powrocie, bo to są cenne porady zwłaszcza, że mam w planach Brelę.
dzisiaj pogoda nie dopisała,ale na jutro zapowiadaja juz ok,a czwartek i piatek ma byc juz super.Wczoraj natomiast cały dzien swieciło słoneczko i było super.Oczywiscie cos jeszcze napisze.pozdrowienia
tisame napisał(a):21 września wyjeżdżam z mężem i dwójka dzieci (5 i 1 lat) do Pula
zarezerwowaliśmy hotel Histria 22-29 przez biuro Adriatyk, to nasze pierwsze wakacje, mam nadzieję że pogoda chociaz troszkę będzie fajna i pozwoli na to żeby raz się wykąpać.
pozdrawiam
keruj7 napisał(a):Prawdziwi turyści wybierają się w październiku, a wy macie problem z wyjazdem we wrześniu?