Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

druga połowa września

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
langerob25
Autostopowicz

Postnapisał(a) langerob25 » 08.09.2007 18:35

Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow
Seba51a
Globtroter

Postnapisał(a) Seba51a » 09.09.2007 15:30

No to jutro wyjazd do Tucepi - mam nadzieje, że przywita mnie Słoneczko na miejscu :?
yvonn
Croentuzjasta

Postnapisał(a) yvonn » 11.09.2007 09:58

Witam
Już sporo osób jest teraz na Cro :D zazdroszczę im mimo pogody jaką tam zastaną, ale ogólnie nie powinna być tragiczna, zawsze cieplej niż u nas brrrrr
Czekam na relacje tych co wracają, bo ja dopiero wyruszam 21-go września na tydzień, więc jak wrócę to już będzie prawie październik i może u nas trochę cieplej będzie.
yvonn
Croentuzjasta

Postnapisał(a) yvonn » 11.09.2007 10:00

langerob25 napisał(a):Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow

Proszę Cię o relację po powrocie, bo to są cenne porady zwłaszcza, że mam w planach Brelę.
langerob25
Autostopowicz

Postnapisał(a) langerob25 » 11.09.2007 15:11

yvonn napisał(a):
langerob25 napisał(a):Od dyisiaj jestem w Breli i pogoda od 13 byŁa naprawde ekstra.Teraz troche gorzej.Mam nadzieje ze przez najblizszy tydzien bedzie ok.Pozdrawiam Cro-maniakow

Proszę Cię o relację po powrocie, bo to są cenne porady zwłaszcza, że mam w planach Brelę.

dzisiaj pogoda nie dopisała,ale na jutro zapowiadaja juz ok,a czwartek i piatek ma byc juz super.Wczoraj natomiast cały dzien swieciło słoneczko i było super.Oczywiscie cos jeszcze napisze.pozdrowienia
yvonn
Croentuzjasta

Postnapisał(a) yvonn » 11.09.2007 18:24

langerob25 napisał(a):
yvonn napisał(a):

dzisiaj pogoda nie dopisała,ale na jutro zapowiadaja juz ok,a czwartek i piatek ma byc juz super.Wczoraj natomiast cały dzien swieciło słoneczko i było super.Oczywiscie cos jeszcze napisze.pozdrowienia

Dzięki wielkie za informację, i tak u nas zimniej, trochę zazdroszczę, że już tam jesteś.
tisame
Plażowicz
Pula

Postnapisał(a) tisame » 12.09.2007 14:01

21 września wyjeżdżam z mężem i dwójka dzieci (5 i 1 lat) do Pula
zarezerwowaliśmy hotel Histria 22-29 przez biuro Adriatyk, to nasze pierwsze wakacje, mam nadzieję że pogoda chociaz troszkę będzie fajna i pozwoli na to żeby raz się wykąpać.
pozdrawiam
yvonn
Croentuzjasta
Re: Pula

Postnapisał(a) yvonn » 12.09.2007 14:18

tisame napisał(a):21 września wyjeżdżam z mężem i dwójka dzieci (5 i 1 lat) do Pula
zarezerwowaliśmy hotel Histria 22-29 przez biuro Adriatyk, to nasze pierwsze wakacje, mam nadzieję że pogoda chociaz troszkę będzie fajna i pozwoli na to żeby raz się wykąpać.
pozdrawiam

W takim razie należy się Wam ta ładna pogoda i myślę, że wrócicie zadowoleni. W ub. roku byliśmy z takim prawie rocznym dzieckiem, jeszcze nie chodził i to był duży plus na plaży. Drugi podróżnik miał również 5 lat, nauczył się świetnie pływać i nie chciał wychodzić z wody. Powodzenia

Pozdrawiam
tisame
Plażowicz

Postnapisał(a) tisame » 12.09.2007 14:38

dziękuję za miłe słowa
kresselack
Odkrywca

Postnapisał(a) kresselack » 12.09.2007 14:51

Witam, na nie ryzwkowałem urlopu tak "wysoko", wybrałem południowe strony, ale widze że tam też dość zimno.... Pogodo zlituj się, dowal 26-30 stopni bez deszczu...
keruj7
Croentuzjasta

Postnapisał(a) keruj7 » 12.09.2007 15:14

Prawdziwi turyści wybierają się w październiku, a wy macie problem z wyjazdem we wrześniu?
kresselack
Odkrywca

Postnapisał(a) kresselack » 12.09.2007 15:51

keruj7 napisał(a):Prawdziwi turyści wybierają się w październiku, a wy macie problem z wyjazdem we wrześniu?

Ja wracam w październiku, ale wierz mi, to jedyny urlop w tym roku i chce wypoczać:)
Maba
Podróżnik

Postnapisał(a) Maba » 13.09.2007 10:21

Napewno będzie ładna pogoda....zreszta teraz też jest. Ja jadę juz w sobotę w okolice Dubrovnika. Pogodę sprawdzałam i do środy ok 27 stopni w okolicach Dubrovnika a w okolicach Splitu ok 28 więc jak dla mnie ok.
rumcajs
Autostopowicz
wrzesień the best...

Postnapisał(a) rumcajs » 13.09.2007 11:41

[quote="keruj7"]Prawdziwi turyści wybierają się w październiku, a wy macie problem z wyjazdem we wrześniu?[/quote]

:roll: a my z ekipą ( 6 osób ) na 3 auta właśnie dziś ruszmay na Krk do Nijvic. Hehe mało nas bo sprzęt nurkowy zajmuje drugie tyle a waży ok. 50 kg...Byłem w Cro we wrześniu ( co prawda 4 lata temu...) w Biogradzie i :
1. akurat nie natrafiłęm na tzw. załamanie pogody,
2. na 10 dni pobytu jeden był pochmurny i jeden padało ale nie w Biogradzie tylko na Kornatach ( złapała nas burza ) ,
3. był upał, że jaka mawia mój kolega jak pies srał to tupał... :lol:
langerob25
Autostopowicz

Postnapisał(a) langerob25 » 14.09.2007 10:38

Ja jestem od tygodnia w Breli i jak na razie pogoda ok.Wczoraj grzało słoneczko pieknie.Dzisiaj od rana tez przygrzewa.Jutro juz wracam, chociaz z checia bym jeszcze został,bo pogoda ma byc niezłahttp://polish.wunderground.com/global/stations/14454.php
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

druga połowa września - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies