akcent76 napisał(a):damiangres napisał(a):akcent76 napisał(a):damiangres napisał(a):No i kolego Krystofie dotknąłeś jeszcze jednej bolączki naszych nadmorskich kurortów - krojenia i dojenia turysty na czym się tylko da i ile się tylko da, nie oferując w zamian nic konkretnego.
Dlatego polecam ciche, spojone, odludne jeziorka
Zapraszam do Zachodniopomorskiego.
Zapewniam, że są takie miejsca, o których nawet Ci się nie śniło, a przejżystość wody w pewnych jeziorkach - porównywalna z cro
Pozważnie.
Uchylisz rombka tajemnicy ?
Oczywiście - zapraszam serdecznie - mamy ponad 3 tys. jezior, więc nie jestem w stanie znać wszystkich.
W pracy mam kolegę ze Szczecina, który wielokrotnie przypominał, że pojezierze zachodniopomorskie (przepraszam, nie wiem, czy to właściwe określenie) NICZYM (oprócz PiaRu) nie ustępuje Mazurom, czy Kaszubom.
Będę kiedyś musiał przekonac się na własne oczy/uszy - niestety dla nas, warszawiaków, droga do Szczecina to prawdziwy test dla kierowców i ich małżonek/małżonków )
W każdy razie dzieki za info - na pewno się wybiorę, bo strasznie rozbudziłes moją wyobraźnie tą przeźroczystością wody. Tego mi najbardziej brakuje w polskich akwenach...
Jak będziesz jechał - daj znać. Pomogę
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z Cro.pl