Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Drogi Leonie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamil
Drogi Leonie

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil » 24.06.2002 22:32

Czesc Leon!
Ile masz lat?
Gdzie moznaby Ciebie ewentualnie spotkac w tej cudownej Chorwacji? 8)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 24.06.2002 23:38

Czesc jestem z Splitu,
latem czensto na relacji Split, Omis, Lastovo, Trpanj.....
Czasami mnie mozna spotkac tez na morzu lub pod morzem.
Mam 32 lata i jezeli sie pod nikem Kamil ukriwa dziewczina to musze uprzedzic ze jestem zajenti przez wasza rodaczke natomiast jezeli kamil jest jednak Kamil to rozumie ze sie chce dobrac za ta obiecanom rakije trawarice temu kto pierwszi zobaczy leona.
Obiecuje ze mu sie nie dam samemu zatruc ta trawarica. A u nas tez sie uziwa powiedzenie na nastempni dzien czym sie strulesz tym sie lecz )))))
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 25.06.2002 13:33

Drogi Leonie

masz żonę Polkę ???
Andy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andy » 25.06.2002 17:49

Leon :!:
Stajesz się tak popularną osobą że według mnie powinieneś iść na urlop przynajmniej do końca września, założyć koszulkę I'am LEON i odwiedzać nas wszystkich w różnych zakątkach Chorwacji.Każdy by z tobą chętnie pogawędził i wypił kwartę dobrego trunku :P :wink:

pozdrawiam Andrzej :mrgreen: :papa:
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Drogi Leonie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 25.06.2002 22:04

:D :idea: A hoy! Może by tak na drugi rok zrobić zlot Cropl-owców, wtedy my odwiedzimy Leona, a On nie bedzie musiał jeżdzić po całym wybrzeżu Adriatyku ???Waldek
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 25.06.2002 23:31

Waldemar Knapiński napisał(a)::D :idea: A hoy! Może by tak na drugi rok zrobić zlot Cropl-owców, wtedy my odwiedzimy Leona, a On nie bedzie musiał jeżdzić po całym wybrzeżu Adriatyku ???Waldek

Chyba sie zdecyduje na zakup tratwy, widze ze na czyms takim do glowy przychodza same swietne pomysly (chocby logo a teraz to... :D )
a co TY na to drogi Leonie, a przy okazji pozdrowienia dla pani Anny. :D :D :D :D
Czech

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czech » 26.06.2002 11:37

bybus napisał(a):
Waldemar Knapiński napisał(a)::D :idea: A hoy! Może by tak na drugi rok zrobić zlot Cropl-owców, wtedy my odwiedzimy Leona, a On nie bedzie musiał jeżdzić po całym wybrzeżu Adriatyku ???Waldek

:D Bomba pomysł. Leon nie bierz żadnego urlopu. Podaj tylko adres, albo przynajmniej ustaw jakąś tablicę przy drodze ze swoim logo: LEON. Kazdy z nas chetnie Cie nawiedzi z małym co nieco 8O :P, może być w tym roku. Co na to forumowicze :?:
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 26.06.2002 11:48

ja w sumie moge byc juz 6 lipca - conieco to ja wezme z soba:) tylko gdzie dostarczyc ??? - jak z ta tablica/adresem Leonie?? pozdawiam :)
mac1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mac1 » 26.06.2002 12:27

Cube napisał(a):ja w sumie moge byc juz 6 lipca - conieco to ja wezme z soba:) tylko gdzie dostarczyc ??? - jak z ta tablica/adresem Leonie?? pozdawiam :)

Leon chyba ucieknie do Włoch. :D
AsiaJ
Globtroter
Ja też chcę na to spotkanie!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaJ » 26.06.2002 13:39

Na razie na spotkanie z Leonem umawiają się sami panowie i chciałam zapytać, czy to przypadek i czy płeć piękna też może się pojawić? Jako fanka Leona i zaoczna wielbicielka (od ubiegłych wakacji) też chętnie bym go poznała. :lol:
Pozdrawiam
Jacunio
Cromaniak
Re: Ja też chcę na to spotkanie!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.06.2002 15:04

AsiaJ napisał(a):Na razie na spotkanie z Leonem umawiają się sami panowie i chciałam zapytać, czy to przypadek i czy płeć piękna też może się pojawić? Jako fanka Leona i zaoczna wielbicielka (od ubiegłych wakacji) też chętnie bym go poznała. :lol:
Pozdrawiam

Jako strażnik podupadłej coś ostatnio moralności składam stanowczy protest - Leon jest już żonaty! :P
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 26.06.2002 17:01

No w koncu musze sie odezwac,
dziekuje za chenc poznania mnie i wogule....
Bardzo milo z waszej stroni.
Co do odwiedzania z ˇprocentamiˇ to bez przesadi jak sie nie rozpile w czasie pobitu w Polsce to tez nie chce tutaj w tym upale)))))
Nie musicie do leona z flaszkom gonic od razu.
Dziewczini i mezatki tez chentnie poznam ale tilko w ramach poszezania przijazni polsko chorwackej i wimian doswadczen kulinarnich naprziklad.
Kto bendzie mial znak rozpoznawczy forum i bendzie sie krencil w okolici Splitu, Omisza Trogiru itp jest narazoni na spotkanie z mna bo zaczepim napewno. Leon
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Drogi Leonie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 26.06.2002 17:06

:D A hoy! z tratwy Waldek - Leon jest best to chłop na fest ma żonę Anię i córkę Martę. Bo gdy z chłopa kawał zucha to zawsze przy nim będzie nie jedna dziewucha. Leoś trzym sie.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 27.06.2002 07:13

Leon

Kup dużą działkę, przerób na pole namiotowe i czekaj na nas wszystkich.
Ach......... Kup też coś na wątrobę, bo obawiam się, że skoro każdy chce się z Tobą napić, to mogą być kłopoty.

Pozdrawiam
Arek
AsiaJ
Globtroter
Re: Ja też chcę na to spotkanie!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaJ » 27.06.2002 08:16

Jacunio napisał(a):
AsiaJ napisał(a):Na razie na spotkanie z Leonem umawiają się sami panowie i chciałam zapytać, czy to przypadek i czy płeć piękna też może się pojawić? Jako fanka Leona i zaoczna wielbicielka (od ubiegłych wakacji) też chętnie bym go poznała. :lol:
Pozdrawiam

Jako strażnik podupadłej coś ostatnio moralności składam stanowczy protest - Leon jest już żonaty! :P

"Strażnikowi podupadłej moralności" chciałam szybciutko odpowiedzieć, że stan cywilny Leona jest mi znany, a Cudowną Chorwację zwiedzam w towarzystwie męża (też forumowicz, choć małomówny jakiś) i ośmioletniego syna, więc z mojej strony Leonowi nic nie grozi. :lol:
Wyjeżdżamy w niedzielę 7-go lipca z Warszawy w dwie Thalie (czerwona i granatowa), najpierw do Dubrownika, kolejny przystanek - Sibenik. Logo Sontiego będzie w czerwonej za tylną szybą.
Już się nie mogę doczekać. Pozdrawiam.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone