FUX napisał(a):Na sam wpierw,
to też do zredagowania ponownego ..... wieczór już i zmęczenie swoje robi ,dzisiaj wysłałem 54 paczki .....
Do szkoły to lalusie i kujony ....
Prawdziwe chłopaki to na wagary ....
scood74 napisał(a):...ale z tego co pamiętam auto plin kosztował chyba 5,7 średnio (ktoś potwierdzi?) kuny czyli groszowa różnica a w skali całej podróży to może 100 zł taniej było czyli nic
Bercikrsl napisał(a):Hehe a mi na trasie pali 4,9 litra ON także nie jest źle koledzy i koleżanki silnik 1,9 tdi 116 km wiec szósty bieg i jazda ps tak czy wogóle kilka złoty w te czy zurick to nic odpoczynek na Croati bezcenny pozdrawiam
Haweł napisał(a):rapez napisał(a):czułem, że tak będzie i dlatego już trochę uzbierałem na paliwo.
Muszę dokładnie przemyśleć czym jechać w tym roku. Nie mam za bardzo wyboru, mam jeden samochód i pali mi 17L/100km; więc zazwyczaj połowa kosztów wakacji to było paliwo Już ktoś mi pisał abym zmienił samochód, ale teraz mnie na to nie stać i za bardzo kocham Jeepa, aby go sprzedać.
np. z Krakowa do Splitu,to jest 1100 km x17 l to jest 187 l po 6.03 zl "dzisiaj-ja tankuje Ultimate ON na BP" to koszt 1127,61 zl w jedna strone...do tego autostrady i x2 to sie robi troche,to sa wczasy lotnicze dla jednej osoby,tylko gdzie dzisiaj poleciec ?
piotrulex napisał(a):Haweł napisał(a):rapez napisał(a):czułem, że tak będzie i dlatego już trochę uzbierałem na paliwo.
Muszę dokładnie przemyśleć czym jechać w tym roku. Nie mam za bardzo wyboru, mam jeden samochód i pali mi 17L/100km; więc zazwyczaj połowa kosztów wakacji to było paliwo Już ktoś mi pisał abym zmienił samochód, ale teraz mnie na to nie stać i za bardzo kocham Jeepa, aby go sprzedać.
np. z Krakowa do Splitu,to jest 1100 km x17 l to jest 187 l po 6.03 zl "dzisiaj-ja tankuje Ultimate ON na BP" to koszt 1127,61 zl w jedna strone...do tego autostrady i x2 to sie robi troche,to sa wczasy lotnicze dla jednej osoby,tylko gdzie dzisiaj poleciec ?
To Ty wydasz tyle na paliwo co ja do tej pory na 2-tygodniowy urlop
Jednak LPG, zwyczajne auto ze zużyciem poniżej 9l/100 robi swoje
A pomyślec, ze jeszcze niedawno chciałem kupić turbo klekota, na szczęscie mi przeszło i teraz znów szukam jakiejś nowszej benzyny i silnikiem który dobrze się gazuje
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi