Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Droga to troche drogo...

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leeluu1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leeluu1 » 14.04.2012 10:37

Ciekawe czy TDI pojechaloby na DIESEL PLAVI NIEBIESKIM czytalem ze ma wyższą wartość cetanowa ale i wyższą zawartość siarki , no ale ta cena hmm jakby tak zmieszał pół na pół? Czy tak wogole ktoś miał styczność z kontrola paliwa jaka mamy w baku ;)
Ostatnio edytowano 14.04.2012 13:25 przez leeluu1, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.04.2012 11:05

leeluu1 napisał(a): centowa

Cetanowa... :wink:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 15.05.2012 14:08

Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 15.05.2012 22:29

czy może mi ktoś uświadomić ( jeżdżę na pb 95) ale pomagam nowemu a on ma diesla więc jaki ON ma tankować ?
-eurodisel BS (DG EURO BS)
- Eurodisel BS Class(DG EURO CLASS)
- jakość - cena
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.05.2012 06:01

Ja jeżdżę na zwykłym.
Myślę, że to ten sam "kit", co u nas verva lub inne vipałery... :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.05.2012 06:18

Amikol napisał(a):czy może mi ktoś uświadomić ( jeżdżę na pb 95) ale pomagam nowemu a on ma diesla więc jaki ON ma tankować ?
-eurodisel BS (DG EURO BS)
- Eurodisel BS Class(DG EURO CLASS)
- jakość - cena

Tu trochę opisanych produktów
http://www.ina.hr/default.aspx?id=204
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Droga to troche drogo... - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone