corrina napisał(a):marekkowalak napisał(a):corrina napisał(a):
Pytanie, jak realnie wygląda droga R424? Niestety chyba musi być super lokalna, bo nie ma street view.
Nie jest taka zła, zwykła bośniacka droga, spokojnie do przejechania - be dziur czy innych niespodzianek. Nie jest aż tak dobra jak ta na zdjęciu w Chorwacji, ale jest OK. Tamtędy jeździ mnóstwo autokarów i aut prywatnych, więc jakość asfaltu musi być dobra.
Damy radę, to raptem razem z tym kawałkiem R425a - 30 km od wyjzdu z Mostaru do autostrady, potem kawałek nadrobimy
Janusz Bajcer napisał(a):https://www.konzum.hr/Prodavaonice
Szukaj Metković
599 napisał(a):sporo straganów z owocami w "rejonie" miejscowości
Počitelj,a i miejscowość godna aby poświecić jej "parę" chwil,
co prawda ja tam bywałem na początku września,
corrina napisał(a):599 napisał(a):sporo straganów z owocami w "rejonie" miejscowości
Počitelj,a i miejscowość godna aby poświecić jej "parę" chwil,
co prawda ja tam bywałem na początku września,
Wiem, byłam w zeszłym roku My owoce akurat kupowaliśmy w Blagaj - najlepsze, najsłodsze i najpyszniejsze figi, arbuzy i winogrona ! Ale tędy w tym roku juz nie będziemy jechać.
arturescu napisał(a):W Medjugorje jest duży Konzum przy rondzie na drodze z Mostaru, do samego centrum nie trzeba wjeżdżać, bo droga w kierunku autostrady, wcześniej odbija w prawo. Wszystko widać na mapach google.
Na pewno opłaca się zrobić zakupy, bo ceny znacznie niższe niż w chorwackich sklepach.
wiolek_lp napisał(a):Albo może jeszcze pokombinować i w Trebinje jechać tym, co zaznaczyłam 3 ?
te kiero napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Albo może jeszcze pokombinować i w Trebinje jechać tym, co zaznaczyłam 3 ?
zjazd do Boki drogą P11 czyli drogą nr 3 jest bardzo efektowny, niestety w sezonie GP Ilino Brdo w ciągu tej drogi lubi się przykorkować, choć pewnie nie jak główne MNE/HR
SebastianM napisał(a):U w tym roku jedziemy z 3miasta do Sutomore na Czarnogórze i także jest dylemat czy przez Chorwację czy Bośnię. Po drodze planujemy jeden nocleg, jak myślicie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi