śmigacz napisał(a):Nie zielona karta była w schowku. Ona chciała dowód rejestracyjny i coś sprawdzała w komputerze. Na przejściu w Metkovic chcieli zieloną kartę i ją zobaczyli.
cezeterus napisał(a):Bry wieczór...i za razem pozdrowienia z Żablijaka ☺️
Jutro zaczynam na spokojnie wracać do Wrocławia z wyjazdu. Jeśli nie będzie zbyt wiele śniegu na trasie przez Durmitor, to zastanawiam się właśnie czy tłuc się z małymi dziećmi przez BiH ja powoli coś jeszcze zwiedzać (mam trzy dni na powrót)...czy nadrobić dwie godziny trasy i opłaty za autostradę w cro?
Ewentualnie jest jeszcze opcja powrotu przez Serbię, ale mało info o tej trasie
cezeterus napisał(a):Bry wieczór...i za razem pozdrowienia z Żablijaka ☺️
cezeterus napisał(a):Jutro zaczynam na spokojnie wracać do Wrocławia z wyjazdu. Jeśli nie będzie zbyt wiele śniegu na trasie przez Durmitor, to zastanawiam się właśnie czy tłuc się z małymi dziećmi przez BiH ja powoli coś jeszcze zwiedzać (mam trzy dni na powrót)...czy nadrobić dwie godziny trasy i opłaty za autostradę w cro?
Ewentualnie jest jeszcze opcja powrotu przez Serbię, ale mało info o tej trasie
romuald22 napisał(a):Cayman napisał(a):...
Czy ktoś jechał taką trasą z Banja Luka? Będę wdzięczny za opinie
Trasa piękna i malownicza. Spodziewaj się jednak czasami ograniczeń prędkości do 20km/h.
Średnia przejazdu będzie kiepska, ale widoki niezapomniane.
SebastiaN76 napisał(a):
Proponuje trase trochę inną. - Osijek, Dakovo, Doboj, Żenica, Sarajevo, Mostar. P I Ę K N A trasa. Jechałem tez twoją wersją. Ładna, ale ta druga... o niebo ładniejsza.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi