hryc20824 napisał(a):Drugie spostrzeżenie to mnóstwo policji na drogach , i o dziwo nie suszą , stoją obok radiowozów a czasem zwyczajnie pieszo i obserwują droge . Przypuszczam że ma to być na postrach , być może jakieś niepokoje społeczno-narodowościowe się pojawiły.W cro tv podała o jakimś nieudanym zamachu na polityka u nas nic nie ma .
wojtekx37 napisał(a):Mnie kręci jechać w tym roku przez SK, HUN, skrót z HUN przez SLO do HR, przed Zagrzebiem na A3 w kierunku Gradiska bądź wcześniej Novska i przejechć BiH do HR w okolicy Makarskiej, tylko nie wiem czy reszta rodziny zgodzi się na przeprawę przez BiH
wojtekx37 napisał(a):właściwie to chciałem przelecieć przez BiH bez dłuższych postoi, obawiam się tylko tej "wolnej jazdy",
dzieci mogą nie wytrzymać tak długiej podróży i będą marudzić,
@599 co możesz napisać o drogach BiH
wojtekx37 napisał(a):właściwie to chciałem przelecieć przez BiH bez dłuższych postoi, obawiam się tylko tej "wolnej jazdy",
dzieci mogą nie wytrzymać tak długiej podróży i będą marudzić,
@599 co możesz napisać o drogach BiH
599 napisał(a):drogi są przeważnie dwujezdniowe to znaczy jeden pas w jedną stronę,(kurde mysle że wiesz o co chodzi)
te kiero napisał(a):drogi są głównie jednojezdniowe o dwóch pasach ruchu w przeciwnych kierunkach,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi