glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Granični prijelaz Karasovići
Przejście graniczne, Chorwacja
Adres: 20218, Pločice, Chorwacja
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
czwartek Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
niedziela Czynne całą dobę
poniedziałek Czynne całą dobę
glonik21 napisał(a):czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
To masz z google maps ? Jeśli tak to widziałem ale chciałem się jeszcze upewnić..
śmigacz napisał(a):Co do dnia drugiego chciałem zobaczyć BiH i tamtejsze górki. Tak prawdę powiedziawszy mojemu sercu bliżej jest do gór niż morza. Jednak postanowiłem że zacisnę zęby i wytrzymam te dwa tygodnie nad wodą. Moja małżonka mówi że po dwóch dniach będę miał dość. Być może ale nie dam tego poznać po sobie.
czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):czerwony napisał(a):glonik21 napisał(a):Może to nie w temacie Bośni ale może wie ktoś o przejściu w Karasovici z Cro do MNE czy jest czynne całą dobę ?
Godziny otwarcia:
wtorek Czynne całą dobę
środa Czynne całą dobę
piątek Czynne całą dobę
sobota Czynne całą dobę
To masz z google maps ? Jeśli tak to widziałem ale chciałem się jeszcze upewnić..
Z google , ale jest to jedyne przejście Chorwacja- Czarnogóra więc na 100 % jest czyne 24H
ANOOK napisał(a):W pobliżu Podaca masz najwyższy szczyt w tej części wybrzeża, Sveti Jure. Można zaliczyć go samochodem ( żona nie będzie narzekała). Super widoki na wybrzeże.
ANOOK napisał(a):Co do Twoich planów odnośnie BiH to polecam trasę wzdłuż doliny Neretwy. Super widoki! Osobiście, zwiedzanie i trasy widokowe odkładam na drogę powrotną.
ANOOK napisał(a): Na sam Mostar warto poświęcić ładnych parę godzin nie mówiąc o innych atrakcjach. .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi