slavko.v napisał(a):właściwie to nie suszarki... radary-kamery maja na statywach... i tak sobie stoją i czekają... nie chowają się krzakach...
czyli wystarczy zgodnie ze znakami. A tzw. rytynówek nie robią? A jeśli tak to o co się czepiają?
slavko.v napisał(a):właściwie to nie suszarki... radary-kamery maja na statywach... i tak sobie stoją i czekają... nie chowają się krzakach...
slavko.v napisał(a):Obwodnica Sarajeva? nie mam żadnych informacji na temat obwodnicy Sarajeva... nie było żadnych znaków, nie wjeżdżałem do centrum Sarajeva... to było przedmieście dzielnica Sarajevo-Ilidża (droga czteropasmowa) i skręt na Zenicę... (przebudowa wiaduktu) dalej kilka km i wjazd na autostradę... 2,70E za odcinek do Zenicy.
te kiero napisał(a):JustineM napisał(a):Polecam stronę z aktualnym stanem dróg w BiH
http://bihamk.ba/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=111
Stan M18 na dziś:andy_n napisał(a):7 lipca jechałem z Sarajewa do Foca.
Po drodze natrafiłem na wspomniany zakaz wjazdu i sugestię objazdu.
qrde, nie napawa to optymizmem, nie chce mi się kluczyć jakimiś objazdami, mam nadzieję że w ciągu m-ca coś się zmieni, ale i tak będę kierował się standardowo: Sarajewo-Foca-Scepan Polje-Trsa, na miejscu zobaczymy i będzie decyzja; może jeszcze ktoś w tym czasie zda relację z trasy M18
uluniak napisał(a):Mieszkam w Bosni,
te kiero napisał(a):uluniak napisał(a):Mieszkam w Bosni,
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi