Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Droga przez Bośnię

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Droga Przez Bośnię

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.06.2014 20:18

zmasz napisał(a):Myślę że ten link wszystko wyjaśnia:

http://pl.ambasadabih.pl/sekcja-konsula ... tania-nzp/

Nie hula.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 23.06.2014 20:22

Ja myślę, że ten link wyjaśnia wszystko (aż nadto) i nie ma potrzeby kontynuowania jałowej dyskusji.

Plus jeszcze tutaj
Ostatnio edytowano 23.06.2014 20:24 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
jaceek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceek1 » 23.06.2014 20:24

Bocian napisał(a):

Nie hula.

No i wszystko jasne naprawdę sprawa się wyjaśniła. A tak poważnie droga przez Neum jest tranzytowa i żadna zielona karta nie jest wymagana !!! I nie straszcie, bo jak by była obowiązkowa to wołali by ją przy wjeździe i wyjeździe z BIH
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 23.06.2014 20:25

jaceek1 napisał(a):No i wszystko jasne naprawdę sprawa się wyjaśniła. A tak poważnie droga przez Neum jest tranzytowa i żadna zielona karta nie jest wymagana !!! I nie straszcie, bo jak by była obowiązkowa to wołali by ją przy wjeździe i wyjeździe z BIH

Nosz q***wa :!: :!: :!:

Sam już nie wiem jak to nazwać....

A jak mnie nigdy alkomatem nie badali, to znaczy, że moge jeździć nawalony jak Pekaes do Lichenia :?: :?:

Zapoznaj się dokładnie z przepisami, poczytaj może te linki, które podałem. Jak zrozumiesz, to wróć tu i wywal ten swój post w kosmos.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.06.2014 20:39

jaceek1 napisał(a):No i wszystko jasne naprawdę sprawa się wyjaśniła. A tak poważnie droga przez Neum jest tranzytowa i żadna zielona karta nie jest wymagana !!! I nie straszcie, bo jak by była obowiązkowa to wołali by ją przy wjeździe i wyjeździe z BIH

Przecież sam to wstawiłeś...

4. Jakie dokumenty są niezbędne w przypadku podróży samochodem do Bośni i Hercegowiny?

Poza dowodem osobistym/ paszportem osoba musi posiadać prawo jazdy, dowód rejestracyjny pojazdu, którym podróżuje (jeżeli dowód rejestracyjny jest wystawiony na inna osobę niezbędne jest posiadanie międzynarodowego pełnomocnictwa uprawniającego do jego kierowania) i zieloną kartę.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 23.06.2014 20:41

Szymuś napisał(a):A wrzucę chyba kij w mrowisko. Przekraczałem wczoraj granicę Klek/Neum w drodze na Peljesac i chciałem kupić zieloną kartę. Celnik powiedział, że nie da się jej kupić i że nie jest potrzebna na przejazd tego krótkiego odcinka,,, Bądź tu mądry :D

To masz czegoś chciał :evil: Musiałeś :?: :evil:

Sz..... normalnie ręce cycki opadają :evil:

:roll:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.06.2014 20:42

jaceek1 napisał(a):No chyba pomyliłeś waluty za 10 kun to raczej nawet gatki nie zacznie, 10 euro to już co innego

no więc waluty nie pomyliłem.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 23.06.2014 20:44

Bocian napisał(a):

Nie hula.

Już hula :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.06.2014 20:45

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Bocian napisał(a):

Nie hula.

Już hula :oczko_usmiech:

Tak, widziałem, z niego skopiowałem tekst. Nota bene cytowany na forum kilka razy...
jaceek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceek1 » 23.06.2014 20:46

Raul73 napisał(a):

Nosz q***wa :!: :!: :!:

Sam już nie wiem jak to nazwać....

A jak mnie nigdy alkomatem nie badali, to znaczy, że moge jeździć nawalony jak Pekaes do Lichenia :?: :?:

Zapoznaj się dokładnie z przepisami, poczytaj może te linki, które podałem. Jak zrozumiesz, to wróć tu i wywal ten swój post w kosmos.

Człowieku nie irytuj się te posty to masło maślane ile ludzi tyle opini, tak samo dodatkowe wyposażenie samochodu . Co z tego że będę miał żarówki jak żeby je wymienić to muszę rozebrać połowę auta albo tylko w serwisie wymienić żarówki. Poza tym jadąc przez kilka państw musiałbym cuda wozić w samochodzie. :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 23.06.2014 20:46

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
To masz czegoś chciał :evil: Musiałeś :?: :evil:

Sz..... normalnie ręce cycki opadają :evil:

:roll:

Mnie tylko ręce :mrgreen: :mrgreen:
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 23.06.2014 20:47

Hula Gula
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.06.2014 20:48

Bocian napisał(a):Namawiasz do popełnienia przestępstwa korupcji? W Polsce wiekszość policjantów takżę nie zarabia dobrze, też do tego u nas namawiasz?

.. czego ty chłopie nie wymyślisz by tylko wcisnąć swoje trzy grosze ehhh :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.06.2014 20:48

jaceek1 napisał(a):Człowieku nie irytuj się te posty to masło maślane ile ludzi tyle opini, tak samo dodatkowe wyposażenie samochodu . Co z tego że będę miał żarówki jak żeby je wymienić to muszę rozebrać połowę auta albo tylko w serwisie wymienić żarówki. Poza tym jadąc przez kilka państw musiałbym cuda wozić w samochodzie. :papa:

Dość bzdurne porównanie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.06.2014 20:49

cronaturki napisał(a):
Bocian napisał(a):Namawiasz do popełnienia przestępstwa korupcji? W Polsce wiekszość policjantów takżę nie zarabia dobrze, też do tego u nas namawiasz?

.. czego ty chłopie nie wymyślisz by tylko wcisnąć swoje trzy grosze ehhh :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Na razie chłopie to ty walisz żenadę na publicznym forum.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Droga przez Bośnię - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone