jogi125 napisał(a):.....
Info poszło na "emilka"
MarekBogdanski napisał(a):Proszę Państwa - proszę się NIE BAĆ i jechać.
Innej opcji nawet nie braliśmy pod uwagę
Dzięki za info
jogi125 napisał(a):.....
MarekBogdanski napisał(a):Proszę Państwa - proszę się NIE BAĆ i jechać.
andy_n napisał(a):[
Strasznie tajemniczy jesteście
jogi125 napisał(a):kibic - którą trasą wracałeś ...
kibic napisał(a): Mam nadzieję, że przejście graniczne w Samac będzie czynne.
Pozdrawiam, kibic
Sylwetka&Gienuś napisał(a):kibic napisał(a): Mam nadzieję, że przejście graniczne w Samac będzie czynne.
Pozdrawiam, kibic
Z info na tej stronce: http://bihamk.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=111 wynika, że już jest czynne dla osobówek i autobusów.
MarekBogdanski napisał(a):W dniu 11.06.2014 bez żadnego problemu i bez żadnej pomocy policji na drodze czy kontroli przejechałem trasę: Osijek, Slawonski Brod, Bosanski Brod, Derventa do Kotorsko i dalej drogą E73 do Sarajeva. Jest prawdą, że powódź była olbrzymia. Była ta droga w kilku miejscach poprzerywana, ale już została naprawiona. W 3-4 miejscach ruch jest wahadłowy, ale problemu nie było. Praktycznie do Zenicy widać olbrzymie zniszczenia.
Proszę Państwa - proszę się NIE BAĆ i jechać. Innych proszę niech nie straszą.
W dniu 12.06.2014 również bez żadnego problemu przejechałem drogą M18 do HUM. Kanion bistrica - taki sobie. Od Sczepan Polje - droga super. Wjechałem tymi niby-to trudnymi serpentynami w kierunku Żabljaka (Durmitor) do wioski TRSA. I tu znów wielu kierowców napisało wcześniej, że jest niebezpieczna trasa. TO SĄ BZDURY. Należy nauczyć się jeździć. Niepotrzebnie czytałem wpisy o tej trasie. Jedyną osoba opisującą Durmitor był Pan Krzysztof z Białegostoku. Dziękuję Panu za konstruktywne opisy.
Dzisiaj tj. 16.06 w Sutomore - leje
hryc20824 napisał(a):Witam wczoraj przejechalem droge m17.byla ok. Ko
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi