Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zjechaliśmy na niższe tereny, mijając winnice, pola z drzewkami brzoskwiń? i pewnie innych ciepłolubnych owoców, ponownie przejeżdżamy przez piękne miejscowości, z których najbardziej w pamięci utkwiła mi Merano (później sobie więcej doczytałam o niej, zapewnie trzeba będzie tam kiedyś na dłużej zawitać).
Z pewnością wiele widoków będzie powielanych z innych realacji, lecz nie mogę się powstrzymać od dodania swoich zdjęć z tego regionu, więc zaczynamy....
Wjeżdżamy do Canazei w którym to bywaliśmy jedynie zimą. Szukamy noclegów (tanich ). Cofamy się jednak do sąsiedniego Campittelo di Fassa i postanawiamy tam zostać na nocleg. Na razie nie rozstawiamy namiotu jedynie szybkie przebranie i udajemy się na kolacje.
jak to dobrze, że są relacje, dzięki nim mogę odwiedzić miejsca, do których być może osobiście nie dotrę, i może to nie to samo co na żywo, to i tak się podoba i jest co podziwiać, czekam na cd