Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Droga nr 82 na Węgrzech ?? Czy ktoś jechał tą drogą?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
brajtal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brajtal » 25.08.2012 14:33

Witam! Jestem w trakcie planowania trasy do Chorwacji To mój pierwszy wyjazd do tego kraju. Trasa moja wjedzie przez przejście graniczne w Cieszynie kawałek Czech dalej przez Słowację > Węgry aż do Chorwacji. Większość trasy będę jechał Autostradą do Bratysławy dalej droga M1 i na wysokości miasta Gyor myślę żeby skrócić trasę i drogą nr 82 przedostać się do M7 nad samym Balatonem zyskując około 100km . Co o tym sądzicie? Kto miał okazję poruszać się tym skrótem? Jaki stan ten drogi? Może jakieś inne rozwiązania? pozdrawiam
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.08.2012 15:02

Tutaj małe co nieco napisałem :D

Generalnie rzecz się działa dwa lata temu,ale gdybym miał porównać drogi nr 81 i 82 ze sławną 86, to jakoś wolę te dwie pierwsze.
Z tym, że jadąc 86 nie kupujesz winiety (no,ale to inna kwestia). :D
brajtal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brajtal » 25.08.2012 15:35

Dzieki. Przejrzałem to co napisałeś Wynika że to całkiem niezły pomysł. czy ktoś w tym roku jechał tą drogą ? Oceny stanu nawierzchni ruch itp. ????

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone