Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Droga nr 20 Bruck An Der Mur a Sankt Polten w Austrii

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 20.07.2011 13:52

Witam i szukam czy Ktoś z Szanownych Forumowiczów jechał drogą zapisaną w temacie. Jak wielu z Was korci mnie aby zmienić coś w drodze do Chorwacji i przy okazji zobaczyć czy to ładne widoki czy coś ciekawego po drodze. Jeżeli ktoś jechał proszę o opis drogi w szerokim tego słowa znaczeniu.
gralec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gralec » 23.07.2011 19:18

Ja moge polecić drogę S6 (Loipersbach-Bruck an der Mur) potem S35 do Graz i dalej A9 w kierunku Słowenii. Trasa o małym natężeniu ruchu cała w przekroju 2x2. Droga z dużo mniejszą ilością zakrętów niż autostrada A2.
Ostatnio edytowano 23.07.2011 19:51 przez gralec, łącznie edytowano 1 raz
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 23.07.2011 19:43

gralec napisał(a):Ja moge polecić drogę S6 (Loipersbach-Bruck an der Mur) potem S35 do Graz i dalej A9 w kierunku Słowenii. Trasa o małym natężeniu ruchy cała w przekroju 2x2.

Droga sprawdzona osobiście przeze mnie.
Polecam również w drodze do Cro i z powrotem :D
Trochę o tym jest tutaj
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 24.07.2011 12:02

Wracając z Chorwacji chciałem jechac z Graz A9 następnie S35 i kawałek S6 (tak jak opisujecie wyżej) a dalej między innymi aby ominąc Wiedeń jechac drogą nr 20 do St. Polten dalej S33, S5, S1 na A5 na Czechy. Najbardziej interesuje mnie te 130 km drogi nr 20. Trochę serpertyn i zawijasów tam jest - zakładam że widoki nie ziemskie.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone