Hej, a czy droga na Słowacji E75, która przejeżdża przez Czechy również jest bezpłatna?
Planujemy z mężem wybrać się do Żyliny i nie wiemy czy musimy zakupić winietę
Będę wdzięczna za odpowiedź
Butterfly92 napisał(a):Hej, a czy droga na Słowacji E75, która przejeżdża przez Czechy również jest bezpłatna?
Planujemy z mężem wybrać się do Żyliny i nie wiemy czy musimy zakupić winietę
Będę wdzięczna za odpowiedź
lookaszpl napisał(a):Chciałem potwierdzić czy przejazd E75 (11) jest dalej bezpłatny. Pytam, ponieważ z tej mapy wynika, że nie:
mytocz.eu/pl/specified-road-sections/map
lookaszpl napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi zarówno te rzeczowe, jak i te uszczypliwe. Wszedłem na tamtą stronę bezpośrednio z google, nie wiedziałem, że to portal dla samochodów powyżej 3,5 tony.
wielbiciel napisał(a):lookaszpl napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi zarówno te rzeczowe, jak i te uszczypliwe. Wszedłem na tamtą stronę bezpośrednio z google, nie wiedziałem, że to portal dla samochodów powyżej 3,5 tony.
A wystarczyło jedną stronę wątku się cofnąć i przeczytać.
Stanislav1988 napisał(a):Ja także dołączam się do pytania bo co innego pokazują e dalnice a google maps pokazywał 11 i 48 bez opłat. Także tą trasą pojechałem ( z powrotem wracałem przez Trzyniec). Wjechałem na drogę oznaczoną tak jak nasze ekspresówki i litera M. Niby jest to bezpłatna droga, ale jak jest naprawdę nie wiem? Winiety już z dniem wczorajszym nie kupię niestety
Stanislav1988 napisał(a):Ja także dołączam się do pytania bo co innego pokazują e dalnice a google maps pokazywał 11 i 48 bez opłat. Także tą trasą pojechałem ( z powrotem wracałem przez Trzyniec). Wjechałem na drogę oznaczoną tak jak nasze ekspresówki i litera M. Niby jest to bezpłatna droga, ale jak jest naprawdę nie wiem? Winiety już z dniem wczorajszym nie kupię niestety
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi