Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

droga miedzy Brnem a Wiedniem

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakowiak
Odkrywca
droga miedzy Brnem a Wiedniem

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakowiak » 18.07.2010 20:50

jeszcze jedno pytanie - jak wygląda sytuacja miedzy Brnem a Wiedniem - zakończyli budowę drogi ?
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 18.07.2010 20:53

Tak.
krakowiak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakowiak » 18.07.2010 21:00

gonzo napisał(a):Tak.

znaczy płynnie bez objazdów do Wiednia z Czech ( Brno ) ?
przez mikulov?
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 18.07.2010 21:05

Jechałem w poniedziałek nie było żadnego objazdu.
krakowiak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakowiak » 18.07.2010 21:10

ok
dzieki
a Słowenia - jechałeś "autostradą" czy objazdem?
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 18.07.2010 21:22

Jechałem do Austrii.
tomb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomb » 19.07.2010 08:06

Nie skończyli i pewnie jeszcze trochę potrwa, zanim skończą. Objazdów żadnych nie ma, po prostu za Brnem droga zwęża się do jednego pasa, co skutkuje korkiem na ok. pół godziny.
Podobnie jest na wcześniejszym (w kierunku z Polski do Austrii) odcinku, bodajże przed Ołomuńcem, ale tam korek krótszy.
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 19.07.2010 08:20

tomb napisał(a):Nie skończyli i pewnie jeszcze trochę potrwa, zanim skończą. Objazdów żadnych nie ma, po prostu za Brnem droga zwęża się do jednego pasa, co skutkuje korkiem na ok. pół godziny.
Podobnie jest na wcześniejszym (w kierunku z Polski do Austrii) odcinku, bodajże przed Ołomuńcem, ale tam korek krótszy.
Ta zwężka jest w Brnie te półgodziny co stałeś to miałeś pecha bo jeszcze nie zdarzyło mi się tam tak długo stać.
tomb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomb » 19.07.2010 08:37

Może miałem, trochę postałem w każdym razie wracając do Polski. W kierunku do Austrii natomiast przejechałem ten odcinek praktycznie bez zatrzymania, powolutku, ale płynnie.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone