Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

droga katowice Pag

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rybcia
Autostopowicz
droga katowice Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybcia » 28.05.2006 19:58

Cześć
Wyjeżdżamy 16 czerwca z Katowic na Pag czy macie jakąś sprawdzoną trasę bardzo mi zależy bo jedziemy tam pierwszy raz z dwójką dzieci (9 i 1,5).
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 29.05.2006 16:42

hej

rzuć mi swojego maila - tę trasę przerabiam od lat, coś zaradzimy

rysiek
kuba65
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba65 » 29.05.2006 17:21

rybcia napisał(a):Cześć
Wyjeżdżamy 16 czerwca z Katowic na Pag czy macie jakąś sprawdzoną trasę bardzo mi zależy bo jedziemy tam pierwszy raz z dwójką dzieci (9 i 1,5).

Katowice-Cieszyn-Brno-Wiedeń-Maribor-Zagrzebi dalej na Split autostradą.Przed Zadarem jest skręt na wyspę Pag
JB
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JB » 30.05.2006 21:36

Trzy razy juz przerabialismy trasę:
Cieszyn - Żilina - Bratysława- wzdłuz Balatonu (bezpłatna )-Zagrzeb - Karlovać - przed Zadarem na Pag
Dwa razy z uwagi na dzieciaki (miały wtedy 2,5 i 5,5) nocowalismy na Wegrzech nad Balatonem i przy źródłach termalnych. A trzeci raz to jechalismy bez noclegu.
rybcia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybcia » 31.05.2006 08:38

rysiek napisał(a):hej

rysiek

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:) Z góry dziękuję
rybcia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rybcia » 31.05.2006 08:38

kuba65 napisał(a):
rybcia napisał(a):Cześć

Katowice-Cieszyn-Brno-Wiedeń-Maribor-Zagrzebi dalej na Split autostradą.Przed Zadarem jest skręt na wyspę Pag

Dzięki bardzo
wiki73
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiki73 » 04.06.2006 16:54

rysiek napisał(a):hej

rysiek

Witam
Mam prośbę do Ryśka, czy mogę też prosić o radę w temacie trasy :o), jedziemy już 10 czerwca z Jaworzna do miejscowości Seline obok Starigrad Paklenica i każda rada będzie dla nas na wage złota. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Agnieszka :D

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone