nie chodzi mi o ludzi jadacych tylko z niemniec ,a w naszym rejonie wlasnie ferie w tym roku zaczynaja sie 21czerwiec wiec bardzo szybko jak na niemcy a wy skad strtujecie i do kat jak mozna wiedziec???szukam tez noclegu podrodze znasz moze jakies mniejsca?Z napisał(a):Obawiam się że w tym okresie to ciężko będziesz miała kogoś znależć do konwoju a szczególnie z Niemiec,rok szkolny się jeszcze nie skończy i urlopy jak ktoś bierze to od pierwszego,ja na przykład startuję 2.07.
wlasnie drogi z niemiec sie nie boje znam juz bylam w puli 3razy ale niewiem jak to wyglada jak sie jedzie w dol chorwacji,oczywiscie objazdy nie wchodza w gre strach ma wielkie oczy i ja tezWaldii77 napisał(a):Nie jest tak zle z tymi górami; nie wiem jak jest na odcinku Linz-Graz bo poza tym droga z Niemiec nie powinna nastręczać problemów-wychodzi około 1700km. Znasz swoje dzieci najlepiej i musisz coś zdecydować jak to ugryżć. Osobiście martwił mnie tylko objazd w Słoweni ale dzięki forum i zabawie w Targeo mapa ustawiłem sobie AM. Ponadto atmosfera wyjazdu, widok spiących ludzi w samochodach i tuptających na parkingach z kawą podnosi adrenalinę; i o to chodzi. Nie myślałem za będzie tak prosto. Powodzenia
Z napisał(a):Startujemy z Wa-wy lecz jeszcze nie wiemy dokąd(jeżdzimy w ciemno), być może będzie to Tucepi lub Podgora,choć jestem jedynym kierowcą to nigdy nie spałem po drodze, w zeszłym roku to sam się zdziwiłem że tak łatwo poszło,jechaliśmy Mitsubishi Outlanderem z przyczepką,wyjazd o trzeciej rano z Nowego Dworu Mazowieckiego a na wodospadach KRKA byliśmy o 18.30,po drodze jakieś śniadanie,obiad i papieroski.
mieliste napisał(a):wlasnie drogi z niemiec sie nie boje znam juz bylam w puli 3razy ale niewiem jak to wyglada jak sie jedzie w dol chorwacji,oczywiscie objazdy nie wchodza w gre strach ma wielkie oczy i ja tez
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi