Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

drewnopodobna folia

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak
drewnopodobna folia

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 09.06.2006 15:02

czy ktos moze wie gdzie kupic folie jek w tytule, ale nie taka cienka jak w marketach budowlanych tulko cos grubego zeby wytrzymalo na samochodzie :D :D :D
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 10.06.2006 20:38

cześć sławek,

ma wytrzymać na samochodzie - ok. ale w jakim celu?
i jak długo ma wytrzymać? rok - dwa czy do emerytury ;) ?

bo jak na krótko - to polecam wydruk solwentowy z laminatem
możesz co dwa trzy lata zmienić wtedy gatunek drewna...

można spróbować dać laminat na folię z marketu, a na to lakier.

dodano:

bezbarwny lakier oczywiście ;)
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 10.06.2006 20:59

Zastanawiam się po co jest Ci potrzebna ta folia ??
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.06.2006 12:58

Anusia napisał(a):Zastanawiam się po co jest Ci potrzebna ta folia ??

jest taki plan zeby moja cronyse ubrac w takie drewienka ale cos mi sie to za bardzo hamerykanskie widzi i chyba odejde od tego projektu :D
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 11.06.2006 13:08

slawek66 napisał(a):
Anusia napisał(a):Zastanawiam się po co jest Ci potrzebna ta folia ??

jest taki plan zeby moja cronyse ubrac w takie drewienka ale cos mi sie to za bardzo hamerykanskie widzi i chyba odejde od tego projektu :D

Podejrzewam, że co byś nie nakleił to wyblaknie po pierwszym sezonie, szczególnie w Cro :( .

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone