Czy poleci ktoś z Forumowiczów dobrą restaurację w Drasnice?
Z góry dziękuję.
kawa62 napisał(a):Witam !
Byłem tam w 2018 r. i polecam Restoran Plaza: https://www.google.com/maps/uv?hl=pl&pb ... DnoECA8QBg
jotusia napisał(a):w tym roku i my wybieramy się do Drasnic. Byliśmy już w .... Bibinje
jotusia napisał(a):A jechaliście może stamtąd do Dubrownika?
Z Drasnic raczej żadne wycieczkowce mnie kursują. Może jakiś małe łódeczki. Natomiast z Makarskiej jest mnóstwo różnych wycieczek. Do wyboru do koloru. Polecam też wjechać (rowerem lub samochodem) na górę Sv. Jure.jotusia napisał(a):Orientujesz się jakie wycieczki stateczkiem można wykupić w Drasnicach?
Endrju napisał(a):jotusia napisał(a):w tym roku i my wybieramy się do Drasnic. Byliśmy już w .... Bibinje
W Bibinje spędzam wakacje co roku, a w Drasnicach miałem przyjemność być podczas zeszłorocznej majówkijotusia napisał(a):A jechaliście może stamtąd do Dubrownika?
Wybór Drasnic był nieprzypadkowy, gdyż traktowałem je jako świetną bazę wypadową. Udało się zwiedzić Dubrovnik, Medjugorje, Mostar, Makarską...
kawa62 napisał(a):Z Drasnic raczej żadne wycieczkowce mnie kursują. Może jakiś małe łódeczki. Natomiast z Makarskiej jest mnóstwo różnych wycieczek. Do wyboru do koloru. Polecam też wjechać (rowerem lub samochodem) na górę Sv. Jure.jotusia napisał(a):Orientujesz się jakie wycieczki stateczkiem można wykupić w Drasnicach?
jotusia napisał(a):Wszystkie punkty (poza Makarską)zaliczyłeś w jeden dzień, czy na kilka razy? Ile czasu się jedzie z Drvenika do Dubrovnika?
Endrju napisał(a):Ot, zwykły kościół i bazar z tandetą i podróbkami dookoła...
kawa62 napisał(a):Z Drasnic raczej żadne wycieczkowce mnie kursują. Może jakiś małe łódeczki. Natomiast z Makarskiej jest mnóstwo różnych wycieczek. Do wyboru do koloru. Polecam też wjechać (rowerem lub samochodem) na górę Sv. Jure.jotusia napisał(a):Orientujesz się jakie wycieczki stateczkiem można wykupić w Drasnicach?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne