kawa62 napisał(a):Ja byłem w apartametach Vila Tila na końcu miejscowości w stronę Igrane. Dom nowy ładny, czysty, nad samym morzem, cisza spokój, pusta żwirowa plaża przed domem (50 m) , polecam. Faktycznie w samych Draśnicach nie ma co zwiedzać ale tak jak ktoś pisał są dobrą bazą wypadową do zwiedzania okolic. Na miejscu jest to co potrzeba : Konzum, piekarnia, bankomat, stragan warzywny, ze trzy knajpki,w porcie rano można kupić świeżą rybę. Dla tych co chcą uciec od zgiełku i tłumu miejsce idealne. Dla tych co szukają rozrywek lepsza będzie Makarska (15 km. od Draśnic). Tutaj podaję link do fotek :
Sebastianh13 napisał(a):Sebastian,
masz na myśli właścicielkę Ružica Hrstić? Apartamenty przy samej plaży, wrzucłbym link tylko nie mogę
Poza lokalizacją i nieporządkiem odpowiada temu co na zdjęciach czy nie? Nie masz foto tego budynku z zewnątrz?
kawa62 napisał(a):Link do fotek działa tylko dla zalogowanyh na Facebooku. Jak mi ktoś powie jak się zamieszcza tutaj zdjęcia, to spróbuję to zrobić.
Sebastianh13 napisał(a):Tak polecam jak najbardziej, tylko żeby konkretnie ogarnęła apartament. Restauracja Puntin jest przed tym domem. Tzn zaplecze jest od tej strony a sama restauracja od strony morza.
P. S. Na wejściu możecie jeszcze starać się urwać parę EUR za dobę
Pozdrawiam
spidercio napisał(a):Sebastianh13 napisał(a):Tak polecam jak najbardziej, tylko żeby konkretnie ogarnęła apartament. Restauracja Puntin jest przed tym domem. Tzn zaplecze jest od tej strony a sama restauracja od strony morza.
P. S. Na wejściu możecie jeszcze starać się urwać parę EUR za dobę
Pozdrawiam
Na wejściu..na miejscu czy mailowo:) Jak apartament na parterze to orientujesz sie jaki będzie widok, budynek przed czy morze (bo akurat foto tarasu nie podesłała a nie odpisuje narazie)?
Od restauracji nie jest za głośno?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne