napisał(a) iwwoj » 08.12.2013 09:04
Dzień po orkanie Ksawery, rozpoczął się pięknym, słonecznym porankiem. Włączyłem rankiem komputer i rozpocząłem wspominki wakacyjne. Wszak zima już zapukała do naszych drzwi, a tam piękne lato, ciepła woda w turkusowym Jadranie i postanowiłem zakończyć podsumowanie tegorocznego pobytu w Drašnicach.A więc do dzieła.
Podsumowania część druga Drašnice to nasze trzecie miejsce wakacyjnych wojaży w CRO. I myślę, że najlepsze. Lokalizacja odpowiednia, wielkość miejscowości - również.
Z perspektywy, muszę powiedzieć, że spacerując po naszej wioseczce stwierdziliśmy, że można byłoby wynająć lepszy apartman. Może jeszcze tu wrócimy, może "zdradzimy" Drašnice na rzecz np. Orebica lub Stonu, albo pociągnie nas w stronę Istrii. Co będzie w przyszłości nie wiem, ale jak większość z Was, drodzy Forumowicze, do Chorwacji wrócimy.
Pozdrawiam Wszystkich czytających i oglądających moją fotorelację. Przepraszam za, czasami nieudolne sformułowania lub zbyt długie pochylenie się nad jakimś wątkiem. Mam nadzieję jednak, że nie było tak źle i być może będzie ona przyczynkiem do tego, że ktoś podąży naszymi ścieżkami.
Do zobaczenia na Cro.pl i oczywiście nad Jadranem.