Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Drage

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Darek9634
Croentuzjasta
Drage

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 10.05.2006 12:22

Mam apartament. Dla mnie ok. 40 E - 4 osoby w miejscowości Drage k. Pakostane. O Pakostane jest sporo na Forum. O Drage prawie nic. Może ktoś był. Może andre 72 coś napisze (wiadomości prywatne wyłączone).
Proszę o informacje.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 17.05.2006 12:45

Byłem tam dwa lata temu. Malownicza turystyczna osada położona na wzgórzu. Plaża betonowa, ale nie przejmuj się, beton wylany jest na ostre kamienie i naprawdę wyglada to fajnie. Poza tym obok rosną sosny i można się schować przed słońcem. Ale generalnie leżysz na płaskim, jest Ci wygodnie i nic Ci w tyłek się nie wbija :) Jeśli Ci to nie pasuje, to obok jest plaża żwirowa. Między jedna a drugą plażą jest prysznic ze słodką wodą. Duży plus! Przy plaży jest bar, gdzie można się napić piwa, lub zjeść lody. Z tego co pamiętam, to niestety brak jest tam gastronomii. Podobnie ze sklepem... Najlepiej jest podjechać do Pakostane (to ok. 3-4 km). Ale ogólnie polecam, bo jest tam cisza i spokój. Tak mnie coś korci, żeby pojechać tam w tym roku jeszcze raz i chyba to zrobię :D Wyślij mi swojego maila, to podeślę Ci kilka fotek. Pozdrawiam!
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 17.05.2006 17:30

Jadę pierwszy raz i cały czas szukam. Może tam, a może tam. Mam wpłaconą zaliczkę... apartament w Supetarska Draga , wyspa Rab.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 18.05.2006 06:23

Też fajnie :) Kilka lat temu byłem na Rabie i też bardzo miło wspominam tamten wyjazd. Bardzo ładna jest starówka na Rabie. Polecam Ci również dzikie plaże. Coś urokliwego!
andre72
Turysta
Drage

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre72 » 20.05.2006 12:26

Darek9634 podaj swoje namiary to moge podesłać jakieś fotki z Drage. Co do plaży jest taka ustronna zatoczka z żwikiem. Naprawdę dobre miejsce na rodzinne wakacje.
orangecx65
Autostopowicz
Fotki

Nieprzeczytany postnapisał(a) orangecx65 » 28.05.2006 13:00

Proszę wyślijcie mi zdjęcia z miejscowości Drage (im więcej tym lepiej). Bardzo to dla mnie ważne. Mój e-mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry wielkie dzięki !
moondek
Cromaniak
Re: Fotki

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 28.05.2006 13:28

orangecx65 napisał(a):Proszę wyślijcie mi zdjęcia z miejscowości Drage (im więcej tym lepiej). Bardzo to dla mnie ważne. Mój e-mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry wielkie dzięki !

Puściłem właśnie do Ciebie 3 maile, w sumie 7 zdjęć. :)
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 29.05.2006 08:53

andre72 napisał(a):Darek9634 podaj swoje namiary to moge podesłać jakieś fotki z Drage. Co do plaży jest taka ustronna zatoczka z żwikiem. Naprawdę dobre miejsce na rodzinne wakacje.

Dziękuję za odzew i chęci, ale mam już rezerwację na Rabie.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 30.05.2006 08:23

Darek9634 napisał(a):
andre72 napisał(a):Darek9634 podaj swoje namiary to moge podesłać jakieś fotki z Drage. Co do plaży jest taka ustronna zatoczka z żwikiem. Naprawdę dobre miejsce na rodzinne wakacje.

Dziękuję za odzew i chęci, ale mam już rezerwację na Rabie.

Tyż piknie :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone