Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[b]Dozwolone od lat 18 - u [/b]

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hans
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hans » 12.06.2004 12:05

:?: :?: :?:
:lol: Czy przepisy w Chorwacj są takie same jak w Polsce (chodzi mi o spożywanie alkoholu pod gołą chmurką, od ilu lat można robić to "legalnie" :wink: itd .... podobnie z papierosami, narkotykami itd itp....
Dzieki
Ermeland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ermeland » 12.06.2004 12:58

Ja tam alkohol piłem normalnie na promenadzie w Makarskiej i nikt się mnie nie czepiał. Co do narkotyków to nie wiem jak to jest, natomiast nastaw się na to, że ich tam nie kupisz.
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 12.06.2004 13:10

Kupić nie kupisz ....ale..... 8O 8O 8O na własne oczy widziałem sporych rozmiarów (3m) "krzaczki" Cannabis indica.....ale nie powiem gdzie :D :D :D
Ermeland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ermeland » 12.06.2004 14:29

a Cannbis kupisz, myślałem, że kolega o narkotyki pyta 8)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone