napisał(a) ~black~angel~ » 25.07.2005 21:07
ooloo napisał(a):~black~angel~ napisał(a):... jadę do miejscowości Brela. Będę tam z rodzicami, ciocią i wujkiem i dlatego nie jestem pewna czy będzie ciekawie ;/ Już 2 razy tak byłam i siedziałam w apartamencie, albo sama gdzieś chodziłam...
Jeżeli ktoś jedzie tam gdzie ja w tym samym czasie (czyli między 12.08 a 27.08 ) niech napisze, proszę!
Ps. Dopiero dzisiaj weszłam na to forum, wcześniej o nim nie wiedziałam. Z tego co widzę są tu sami dorośli... Zresztą się nie dziwię... Więc chciałam się zapytać: czy jest tu ktoś kto ma -naście lat?
Witaj Czarny Aniele!
Mam na imię Wojtek i też mam 12 lat. Chętnie się z Tobą spotkam w Breli, wybieram się tam 13 sierpnia. Przyjdź najlepiej z ciocią, bo mój tata też czuje się samotny
... Albo w ostateczności przyślij samego wujka, to przynajmniej będzie się z kim napić... (jeśli wujek nietrunkowy
- przyślij tatusia
)
Czekam niecierpliwie spotkania,
Twój Wojtek
No cóż, są ludzie i parapety... Myślałam, że to fajne forum z rozgarniętymi ludźmi - chyba się pomyliłam (nie mówię o wszystkich)
A tak w ogóle 12 lat to ja miałam dosyć dawno.
DJ Bobo napisał(a):To motylki tez zostawimy w spokoju.
Napisz ,,coś'' o swoich wakacjach w cro.
Ale co konkretnie?
Kiedyś jeździłam z rodzicami, bratem, ciocią i wujkiem i jeszcze kuzynem i jeszcze jedną ciocią... itd. znaczy w 4 rodziny. Przez pierwsze kilka lat w ciemno, ale potem daliśmy sobie spokój, bo trudno było znaleźć apartament na tyle osób. Zwykle przynajmniej pół dnia w upale. Teraz mój wujek załatwia kwatery przez internet - umie mówić po Chorwacku. Co roku jest coraz więcej turystów. Gdy byłam pierwszy raz to było mało, ponieważ jeszcze było niebezpiecznie.
Teraz jeździmy w 2 rodziny, do tego mój kuzyn i brat nie, bo są już dorośli, zostałam tylko ja... ;/ Czuję, że nie będą to ciekawe wczasy. Gdyby nie to, że po prostu kocham Chorwację, nie wytrzymałabym tam dłużej niż 3 dni. Jednak ja uwielbiam cro i wszystko co z tym krajem związane, nawet te zawodzące, stare babcie
Nie wiem czy mieliście kiedys okazję być na występie tych dziewuszek
[tak na nie mówimy
]