Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

-> dosyć ważne dla mnie <-

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 30.07.2005 20:49

~black~angel~ napisał(a):No pewnie, że sie podszyłam, a jak ;/

Weźcie ehh... niby dorośli ;/

Chociaż kłóćcie się tutaj dalej, przynajmniej temat nie spadnie na nastepną stronę.

:roll:

A jak "spadnie" :?: :?: :?:
napewno "spadnie"

Pozdarwiam
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 31.07.2005 16:49

widzę,że na tym forum nie przebywaja tylko wielbiciele Croatii ale również wielbiceile glupich tematów.dziewczynie nie ma sie co dziwić,że chce kogos poznac aby móc miec z kim pogadać w obcym kraju.Przeciez mozna sie zanudzic nie mając towarzystwa.Ja tez mam 14 letniego syna,który po tygodniu bardzo się nudzi.Na szczęscie w tym roku po raz pierwszy wybraliśmy się do Chorwacji pod namiot i syn poznal na polu namiotowym wielu kolegów.Na Campingach jest OK! byle nie spotkac tam takich jak niektórzy z was.Którzy myślą tylko dolną częścią ciala.....
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 31.07.2005 20:49

jolam15 napisał(a):Na Campingach jest OK! byle nie spotkac tam takich jak niektórzy z was.Którzy myślą tylko dolną częścią ciala.....

jolam15,
strasznie ciekawy jestem czym Ty myślisz??????
I aż się boje jaki bedzie Twój kolejny wniosek:
Ona (14 latka)+Oni (nieczuli Cro.pl maniacy myślący dolnymi częściami ciała)=
PEDOFILE :!: :!: :!:

Super
Pozdrowinka
dla myślących inaczej(niż dolnymi częściami ciała)
KRIS_WLKP
Odkrywca
!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) KRIS_WLKP » 31.07.2005 21:26

~black~angel~ napisał(a):No pewnie, że sie podszyłam, a jak ;/

Weźcie ehh... niby dorośli ;/

Chociaż kłóćcie się tutaj dalej, przynajmniej temat nie spadnie na nastepną stronę.

Obserwuję ten temat i stwierdzam, że bardzo mi przykro, że tak Ciebie potraktowali. Myślałem, że tutaj są normalni ludzie, ale jak zawsze i wszędzie trafiają się charakterki.

Blacki nie łam się, zobaczysz wszystko będzie ok!!!!

P.S.
My jedziemy 06,08 w okolice Splitu - dokladnie jeszcze nie wiemy, gdzieś na kemping ;)
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 31.07.2005 21:51

przeczytałem , takie sobie , myślałem , że się dołączę , ale .... nawet zawodowcy zawiedli :cry:
~black~angel~
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ~black~angel~ » 01.08.2005 23:36

Nie mogę nic napisać, bo od razu na mnie naskakujecie... Czemu?

O co wam chodzi???

Macie jakieś skojarzenia nie takie =/

W końcu nikt tam nie jedzie? No szkoda.

Chociaż myślę, że nawet gdyby znalazł się ktoś kto tam jedzie to bałabym się umówić.

Może kogoś spotkam tak normalnie bez umawiania przez internet.
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 02.08.2005 00:21

Mimo wszystko jak wrócisz to podziel się z nami wrażeniami.
Miłego pobytu w Cro :papa:
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 02.08.2005 22:44

~black~angel~ napisał(a):Nie mogę nic napisać, bo od razu na mnie naskakujecie... Czemu?
O co wam chodzi???
Macie jakieś skojarzenia nie takie =/
W końcu nikt tam nie jedzie? No szkoda.
Chociaż myślę, że nawet gdyby znalazł się ktoś kto tam jedzie to bałabym się umówić.
Może kogoś spotkam tak normalnie bez umawiania przez internet.

Powiem Ci szczerze że ja też nie za bardzo rozumiem o co chodzi... ja też lubie pożartować ale tych żartów w stosunku do kilkunastoletniej dziewczyny po prostu nie rozumiem..... ale ja jakiś chyba gupi jestem. A co do umawiania się przez forum na spotkania w cro.... kurna czy to takie znowuż nienormalne???? Co drugi wątek to "jade wtedy i wtedy kto jedzie ze mną, a moze ktoś bedzie tam i tam?" Wiadomo że internet daje (pozornie ale zawsze) jakąś tam anonimowość i trzeba uważać przy takim umawianiu.... Zobacz na wiek forumowiczów - sporo ludzi wiekowo sie "kwalifikuje" na potencjalnych rodziców dzieciaków w Twoim wieku.... i powiem szczerze że myślałem że to oni odpowiedzą na Twój post a nie kilku.....żartownisiów :wink: :wink: :wink: No cóż - kiedyś napisałem wątek o moich przemyśleniach nt wojujacych na forum..... ech jak widać od tamtej pory niewiele się zmieniło. GDZIE JEST DO K..... NĘDZY ADMIN!!! . Głowa do góry i nie przejmuj się. Pozdrawiam.
~black~angel~
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ~black~angel~ » 07.08.2005 10:27

Podsumowujac - 5 stron odp. i ani jednej osoby, ktora tam jedzie. :lol:

ola m-ce
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola m-ce » 10.08.2005 01:02

mam pytanko piszesz ze bylas w miejscowosci podgora! mozesz mi poweidziec jak tam jest! raczej miejscowosc dla seniorow :D :D czy mlodziez tez ma szanse na zabawe!! :D
~black~angel~
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ~black~angel~ » 11.08.2005 18:50

ola m-ce napisał(a):mam pytanko piszesz ze bylas w miejscowosci podgora! mozesz mi poweidziec jak tam jest! raczej miejscowosc dla seniorow :D :D czy mlodziez tez ma szanse na zabawe!! :D

W Podgorze jest tak samo jak wszędzie ;d
Są restauracje, knajpy i można się tam nieźle bawić :)
Fajnie jest, polecam :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

-> dosyć ważne dla mnie <- - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone