napisał(a) Gośka » 06.07.2006 11:50
Niestety nie mamzdjęć. jeśli chodzi o Malenice to warunki sąekstra,łazienki z prysnicami,zawsze czyste i w ogóle. Co do cen to nie jestem pewna - wszystko załatwiał mój tata.Ale wydajemi sięże za 4 osoby + namiot + samochód + lodówka płaciliśmy 100 kun zadobe. W raie czegu to nr.tel do Malenicy: 023 393 122, lub fax 023 394 619 lub 023 393 590 ( przynajmniej tak mam napisane na woreczku z lawednąktóry dostaliśmy od właściciela:])
A jeśli chodzi o Ninto nie orientuje się jakie były dokładnie ceny, ponieważ tam nei nocowałam tylko przyjechałamna caly dzień. Ale pamiętam,że było chyba nawet taniej niż na Malenicy (Malenica ma 3* :])
Polecam również kamp na wyspie Murter. Przejeżdza się zadarmo przez most. Widoki sapoprostu cudowne. Ja byłamoczarowana.Plaża jest żwirowa, alena trochę głębiej w wodzie (jakieś1,5m) jest piaseczek. Cóż ten kamp jest olbrzymi.Więcdo łazienek trzeba trochęlatać - zależy gdzie sięrozbijecie.Alemożna rozbić się nad samą wodą - o ile będzie miejsce. Co do cen to zawsze można się jakoś dogadać, jeśli panikasjerka zobaczy ze jesteście Polakami
. My za tydzień zapłaciliśmy 200 kun, tyle że mówię trzeba siędogadać i czasem umknąć panu ktory zbiera kasę:P Jeśli chodzi o sposoby to proszę na maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jeśli chodzi o widoki to najładniej jest na Murterze anaj"brzydziej" na Malenicy, a jeśli chodzi o warunki to odwrotnie. Nin to taki złoty środek:}
Pozdrawiam
Gośka