Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

doświadczeni turyści pomożcie prosze

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 26.06.2006 10:46

Witam wszystkich Cromaniakow.Wybieramy sie z przyjaciólmi na dwie pary do Chorwacji autkiem pod namiot. Nigdy wczesniej tam niebylismy, Chcielibysmy przycumowac :D gdzies w dalmacji na jakims fajnymi w miare niedrogim i fajnym cempimngu.Gdie jest dosyc fajna plaza z ladnymi widokami Poradzcie cos nam.Bo tu tyle pisze ze az gloma mnie boli od nadmiaru... Jedziemy w ciemno i nic niererwujemy.Prosimy o pomoc ! ! ! jaki region dalmacji i jaki camp P.S ( Dubrownik to troche zadaleko dla nas )
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 26.06.2006 10:50

zapomnialem napisac ze chcemy jechac 31 lipca na 5 noclegow tam pod namiotem!!!!
tajson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajson » 27.06.2006 16:58

Zadar camp Borik bardzo fajny camp i miasto, Omis również fajny camp a miasteczko ma swój niepowtarzalny i urokliwy charakter tylko Adriatyk troche chłodniejszy ze względu na na pobliską rzekę
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 27.06.2006 19:12

myślimy by jechać gdzies w okolice szybenika. chcemy by nam ta wyprawa w miare tanio wyszła!Jaki camp jest tam w miere tani??/Dzieękuje za info. Pozdrawiam! :)
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 27.06.2006 19:19

Koło Szibenika dość tania jest Slanica na Murterze
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 05.07.2006 16:37

Jeśli chcecie piaszczystąplażęto polecam Nin w okolicach Szybienika.Śliczne miasteczko,ana kampie pracuje polka:) Ajeśli plaże żwirowe to mi najbardziej podobała się Malenica też gdzieś w okolicach szybienika. Ceny i tu i tu są naprawde tanie, przynajmniej jesli chodzi o namiot, bo przyczepy nie wiem.
pozdrawiam
Gośka:)
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 06.07.2006 11:20

dziękuje wszystkim za informacje. a pamiętasz moze koleżanko ile tam kosztuja pola namiotowe!?!? pomoz mi to znalesc. Jesli mozesz to odpisz pozdrawiam! moze jeslibyś mogła przesłałas by mi pare fotek z tych campingów i plaż. chciałbym zobzczyc jak tam jest. Please ! oto moj e-mail: waldek_1981tlen.pl
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 06.07.2006 11:50

Niestety nie mamzdjęć. jeśli chodzi o Malenice to warunki sąekstra,łazienki z prysnicami,zawsze czyste i w ogóle. Co do cen to nie jestem pewna - wszystko załatwiał mój tata.Ale wydajemi sięże za 4 osoby + namiot + samochód + lodówka płaciliśmy 100 kun zadobe. W raie czegu to nr.tel do Malenicy: 023 393 122, lub fax 023 394 619 lub 023 393 590 ( przynajmniej tak mam napisane na woreczku z lawednąktóry dostaliśmy od właściciela:])
A jeśli chodzi o Ninto nie orientuje się jakie były dokładnie ceny, ponieważ tam nei nocowałam tylko przyjechałamna caly dzień. Ale pamiętam,że było chyba nawet taniej niż na Malenicy (Malenica ma 3* :])
Polecam również kamp na wyspie Murter. Przejeżdza się zadarmo przez most. Widoki sapoprostu cudowne. Ja byłamoczarowana.Plaża jest żwirowa, alena trochę głębiej w wodzie (jakieś1,5m) jest piaseczek. Cóż ten kamp jest olbrzymi.Więcdo łazienek trzeba trochęlatać - zależy gdzie sięrozbijecie.Alemożna rozbić się nad samą wodą - o ile będzie miejsce. Co do cen to zawsze można się jakoś dogadać, jeśli panikasjerka zobaczy ze jesteście Polakami :P. My za tydzień zapłaciliśmy 200 kun, tyle że mówię trzeba siędogadać i czasem umknąć panu ktory zbiera kasę:P Jeśli chodzi o sposoby to proszę na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :P
jeśli chodzi o widoki to najładniej jest na Murterze anaj"brzydziej" na Malenicy, a jeśli chodzi o warunki to odwrotnie. Nin to taki złoty środek:}
Pozdrawiam
Gośka
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 06.07.2006 11:54

No i jeszcze kamp w sv.filip i jakob. fajny tylko bz lodówek i widoki takie średnie. Zato można orbić się blisko przegu i można załapaćsię na cień. Ale kolejny minus ze plaża jest betonowa i to wysoki uskok,także jaczej dla dobrycz pływaków.
Jeszce raz POzdrawiam
G.
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 06.07.2006 23:19

wielkie dzięki Gosiu to teraz mi juz całkiem zamieszałaś w głowie :) :D Przestudiuje mape i w droge... :D

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone