mysza73 napisał(a):A kiedy i gdzie w tej Grecji będziesz się wygrzewać?
Bo wiesz ... ja też na wakacje do Grecji jadem ... może na siebie wpadniemy
marze_na napisał(a):Z pewnością będę wracać do tej relacji planując własny wypad do Portugalii.
Sporo tu cennych wskazówek .
margaret-ka napisał(a):Cieszę się, że zrealizowałam kolejne marzenie.
margaret-ka napisał(a):Z moich obserwacji wynika, że wzdłuż wybrzeża ciężko o fajne miejsce. Warunki naturalne powodują, że na plaże samochodem wjechać się nie da, a nawet jeżeli jest gdzieś taki odcinek to fala i wiatr nie pozwolą tam dłużej zabawić. W najatrakcyjniejszych miejscach zabudowa jest dość gęsta.
Dużo lepiej pod tym względem jest na północy, w górach i wzdłuż granicy z Hiszpanią.
margaret-ka napisał(a):Co do terminu- jak mam wybór, stawiam na wrzesień. Cieplejsza woda, więcej owoców. Czy mniej ludzi- nie wiem.
W każdym bądź razie jeżeli zorganizujecie taką wyprawę, będę śledziła z zapartym tchem.
Sara76 napisał(a): Czekam na jesienną Grecję, no chyba, że będzie jeszcze jakiś weekendowy wyskok?
margaret-ka napisał(a):tony montana napisał(a):No rozpiska piękna, imponująca, ciekaw jestem ile z niej zrealizowaliście
Będę tu częstym gościem
Się okaże
altezza napisał(a):Fantastyczna wyprawa! Tyle miejsc odwiedzonych za jednym razem. Tylko wielka szkoda, ze zdjecia zniknely po awarii. A tyle byloby do ogladania...
Powrót do Portugalia - Portugal