Kurde, ludzie zlitujcie się!
Jak każdy będzie ponawiał te same pytania przed swoim wyjazdem, to zrobicie z tego forum kompletny burdel, składający się z pytań typu: gdzie za darmo, a gdzie najtaniej, a za ile piwo, a gdzie bez winiety, a gdzie dobre żarcie, a gdzie tanie dupy itd....
Ja rozumiem, że jest sezon wyjazdowy, że wielu z was jedzie po raz pierwszy albo po raz drugi, ale przecież na te pytania jak wół macie już odpowiedzi!!!
Naprawdę sądzicie, że wasz wyjazd jest tak ważny, że usprawiedliwia wasze lenistwo i minimalizm?
Co mają zatem powiedzieć inni?
Ci, którzy muszą potem brnąć przez zwały podobnych pytań, powtarzających się wątków, szukając czegoś konkretniejszego?
Pomyśleliście o innych, czy tylko o sobie?
A w ogóle po co koledzy produkują sie i w kółko odpowiadają na te same pytania? Po to, żeby minimaliści dalej śmiecili na forum następnymi takimi samymi pytaniami?
To po cholerę tyle opisywać, skoro nawet wam się nie chce tego przeczytać i wolicie zadać kolejne podobne pytanie, bo wydaje wam się, że jak forum, to przecież ludzie pomogą i napiszą...?
Tak jakby tu ludzie mieli jakieś dyżury czy coś.
Najpierw czytam, że jeden pisze: "nie umiem znaleźć tego czy tego", a za chwilę przylatuje kolejny pytacz-powtarzacz i... powiela temat, no i jak się nie dziwić, że w tym mętliku potem jest kłopot ze znalezieniem?
Może wysilcie się choć trochę i przeglądajcie to forum z większą uwagą, bo jak każdy pójdzie po najmniejszej linii oporu i walnie kolejne powtarzające się pytanie, to niebawem naprawdę odechce się tu czytać co niektóre działy.
Ja też mam mało czasu, ale jakoś nie miałem jeszcze kłopotu ze znalezieniem wszystkiego, co mnie interesowało- wystarczy do tego czytać nagłówki, tematy... i wystarczy CHCIEĆ przejrzeć forum uważnie.
Naprawdę.
Zachęcam do tego samego.