Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domki (bez sanitariatów) w Omisiu - kemping Galeb

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2007 19:23

A czy Ci zaprawieni w kempingowych bojach byli już w Chorwacji :?:
Jeśli chodzi o inny kemping porównywalny jakościowo i cenowo do Kozaricy, to polecam kemping Adriatic w Primošten położony troszkę dalej na południe. w Dalmacji Środkowej. Blisko do Trogiru i Splitu, miasta które warto zwiedzić będąc w Chorwacji.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Natomiast za najlepszy kemping w całej Chorwacji uchodzi Holiday Village Zaton k/Zadaru
ale on jeszcze droższy i większy od Kozaricy i Adriaticu.
Zaton to taka mała turystyczna wioska, jest tam basen, dużo boisk, warunki b.dobre, ale ruch i gwar, nie każdy lubi takie klimaty.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Za Zatonem przemawia plaża i woda dobra dla małych dzieci, za Kozaricą i Adriatic ładniejsze widoki i więcej otwartego morza
jaworka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaworka » 23.06.2007 20:04

Byli i w Chorwacji i w Zachodniej Europie. Ale tu raczej chodzi o nas niż o Nich. Bo może się tak zdarzyć, że pojedziemy sami. Camping Holiday Village Zaton właściwie niczym nie różni sie od zespołów i wiosek hotelowych , które właśnie chcieliśmy opuścić, aby zakosztować innych wrażeń.
Byliśmy już raz w Chorwacji, w Rogoznicy ( Primosten zwiedzaliśmy kilkakrotnie, i tam rzeczywiście chciałabym wrócić) dwa lata temu, też w ciemno - ale w poszukiwaniu apartamentów.
Było cudownie. Teraz tez pojedziemy w ciemno wierzę, że znajdziemy miejsce na biwak takie które nas zachwyci. Ja zawsze mam tylko jeden warunek. Dom musi być obrośnięty bugenwillą. Rozumiem , że z tym na campie może być problem, liczę więc na koncerty cykad , one mi to wynagrodzą.
Dzięki na wszystkie rady. Będę czytać Wasze relacje i mam nadzieje, że podzielę się i własną.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.06.2007 20:15

Byłem na kilku kempingach w Chorwacji - najładniej i najgłośniej "cykusie' czyli cykady grały właśnie w Zatonie. W Pakoštane też się odzywały, ale nie tak głośno. :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.06.2007 21:53

A u mnie jak dotychczas to w Crkvicach na Peljesacu. :D
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 24.06.2007 08:22

Jestem pod wrażeniem wiedzy Janusza już w zeszłym roku planowałem Chorwacje ale znajomi namówili nas na Bułgarie teraz od nowa śledze to forum
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Domki (bez sanitariatów) w Omisiu - kemping Galeb - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone