Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domek z wyjsciem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.12.2009 21:08

I tak ją widzę ... Nie przepadam jednak za piaskiem i żwirem :wink:
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 12.12.2009 21:10

Obrazek
:) o!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.12.2009 21:10

Moja rada ... Jak brac Korculę , to Karbuni albo Prigradicę ... i już :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2009 21:11

Ktos był w tych hvarskich zatoczkach z Valsy?
Prąd z paneli solarnych,lodówki na gaz i totalne odludzie -brzmi ciekawie.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.12.2009 21:14

simonka napisał(a):hehe, Villa Poplat jest raczej poza moim zasięgiem finansowym :))

A nawet gdyby była , to już i tak jest zarezerwowana w szczycie sezonu 8O . Ma duże wzięcie :D
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 12.12.2009 21:24

Ja byłam w zeszlym roku:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Lodówka na gaz- działa normalnie. Woda letnia w dni niepogody-przyjechaliśmy tam na początku lipca po długiej niepogodzie. Po dwóch dniach jednak była prawie gorąca.... Kuchenki na gaz. Światło ciemne- na malutkie żaróweczki. Nie można naładować telefonu ani kamery. Warunki dosyć surowe ale wszystko wynagradza to , ze wychodząc z domku można od razu wejść do morza.Zatoka super.Mało jeżowców i dużo czystego dna dla dzieci. Jest tam jeszcze kilka domków z Valsy o wiele wyższym standardzie. Niektóre mają generatory.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2009 21:43

Rozumiem,że wynajem tylko przez agencję?
Czy ewentualnie jest z kim rozmawiać przy przyjeździe w ciemno?
A jak wyglada kontakt z Czechami i sprawy zaliczki?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.12.2009 21:51

W ciemno lepiej do Gromin Dolca ... tego terenu Valsa jeszcze nie opanowała :wink:
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 12.12.2009 21:55

Nie radzę w ciemno. MKM ma rację- to bardzo popularna strona. Korzystają z niej głównie Czesi i Polacy. Z agencja jest bardzo dobry kontakt chociaż porozumiewają się tylko w j. czeskim tz. musisz napisać po polsku ( nie po angielsku :) ) a oni odpiszą po czesku :) - wszystko zrozumiesz :)) Ja rezerwowałam w styczniu a i tak były już ograniczenia w terminach..... Jak przyjedziesz w ciemno może nikogo nie być na miejscu. Nawet jeżeli w danym terminie dom będzie pusty to nie będzie z kim rozmawiać. Tam po porostu nie ma właścicieli na miejscu- przynajmniej tak było w tej zatoce.
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 13.12.2009 09:03

simonka napisał(a):Z agencja jest bardzo dobry kontakt chociaż porozumiewają się tylko w j. czeskim tz. musisz napisać po polsku ( nie po angielsku :) ) a oni odpiszą po czesku :) - wszystko zrozumiesz :))

Możesz pisać w j. angielskim, a odpiszą po czesku (spokojnie rozumiesz ichnią pisownię) - nie mają problemu z angielskim :lol:
tombad
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tombad » 13.01.2010 21:03

simonka napisał(a):Witam,
czy ktoś był w tych apartamentach?
The price for the apartments in July and August are:
- Apartment A1 (2+2) for 2 persons 52 eur/day.
- Apartment A2 (4+2) for 4 persons 88 eur/day.
- Apartment A3 (6+2) for 6 persons 136 eur/day.

Będę wdzięczna za opinię

Byliśmy w "Cebalo" w A3 w czerwcu 2009.Opinia raczej pozytywna,napisz co konkretnie Cię interesuje. :)
futrzak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) futrzak » 22.01.2010 20:25

simonka napisał(a):Ja byłam w zeszlym roku:
Lodówka na gaz- działa normalnie. Woda letnia w dni niepogody-przyjechaliśmy tam na początku lipca po długiej niepogodzie. Po dwóch dniach jednak była prawie gorąca.... Kuchenki na gaz. Światło ciemne- na malutkie żaróweczki. Nie można naładować telefonu ani kamery. Warunki dosyć surowe ale wszystko wynagradza to , ze wychodząc z domku można od razu wejść do morza.Zatoka super.Mało jeżowców i dużo czystego dna dla dzieci. Jest tam jeszcze kilka domków z Valsy o wiele wyższym standardzie. Niektóre mają generatory.

Które domki mogłabyś polecić?
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 07.11.2010 23:25

Witam,
reanimuję temat domku z wyjściem na plaże.. trochę zeszło. Ne udało mi się w tym roku z Chorwacją stanęło na Afryce (niestety) ale wracam do swojskich klimatów w następnym roku :). Niestety w następnym roku tylko 2+1, bo ciężko znaleźć zdecydowanych towarzyszy na kilka miesięcy przed wyjazdem.
Jeżeli ma ktoś namiar na apartament na plaży na Korculi lub innej ciekawej wyspie ( nie na Hvarze bo była tam już dwa razy) to będę wdzięczna.
Pozdrawiam
futrzak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) futrzak » 08.11.2010 08:06

Witam,

osobiście byłem z moją Duuuużo lepszą połową :) na tej wysepce: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jakieś 500 m łódką motorową do Murter. Jedyny domek na wyspie. Sama wyspa wielkości małego marketu
Malutka plaża jak widać - z 10 m od domku, jeżowców brak. Woda nie taka jak na Hvarze ale jest ok. W pobliżu kilka innych wysepek - oczywiście trzeba wynająć łódkę no chyba, że macie swoją
Woda ze studni, lodówka na gaz. Po zagotowaniu wody trochę gorąco w domku.
Pozostałe dodatki - bezcenna cisza !!!
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 08.11.2010 21:10

Witam,
te domy rybackie są fantastyczne! Szkoda,że z 12-to latkiem ciężko tam pojechać. Chyba nie doceni tych widoków i spokojnego pustkowia.... ale może kiedyś skorzystamy jak uzbieramy większa ekipę lub sami z mężem.
Tej agencji jeszcze nie znałam. Dzięki Futrzak :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje