Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domek z wyjsciem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 30.04.2013 18:47

Przeniosłem do innego działu
Ostatnio edytowano 01.05.2013 05:32 przez Z, łącznie edytowano 1 raz
mgosiula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mgosiula » 30.04.2013 19:25

własnie przegladam:) bardzo dziękuję za pomoc:) moze coś z tego wyjdzie
mgosiula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mgosiula » 30.04.2013 20:39

niestety nie mogę wysyłac wiadomosci prywatnych..interesuje mnie kazda miejscowosc:)
alpin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 02.05.2013 07:02

Witam
szukam albo hotelu z basenem albo duży apartament(dom) przy plaży, okolice Makarskiej pod koniec lipca na 2 tyg. :roll:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.05.2013 08:34

Szukaj w ofercie TUI lub Neckermanna.
Poważnie. Na Bolu maja wykupione hotele. Elaphusa i parę innych. Wejdź sobie na google earth i pooglądaj. Do Złotego Rogu z km z buta. Do morza z 50m, baseny, knajpki, etc.
My tak byliśmy na majówce kilka lat temu.
Poszukaj albo dzwoń do Bon Voyage w Poznaniu.
Stronę www mają, ale nie wszystko wrzucają.
mgosiula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mgosiula » 02.05.2013 10:09

dzięki, ale nie interesuje mnie organizacja przez biuro podrózy, ani hotele:)...preferuję klimatycznie w domku z grillem itp:)
alpin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 03.05.2013 11:24

FUX napisał(a):Szukaj w ofercie TUI lub Neckermanna.
Poważnie. Na Bolu maja wykupione hotele. Elaphusa i parę innych. Wejdź sobie na google earth i pooglądaj. Do Złotego Rogu z km z buta. Do morza z 50m, baseny, knajpki, etc.
My tak byliśmy na majówce kilka lat temu.
Poszukaj albo dzwoń do Bon Voyage w Poznaniu.
Stronę www mają, ale nie wszystko wrzucają.

Dzięki, biura podróży to ostateczność bardziej mi zależy na wynajęciu domu przy plaży lub luksusowego apartamentu.
Bon Voyage znam korzystałem z ich usług 2-krotnie :D
Byłem na Bolu na wycieczce podczas wakacji w Chorwacji, boję się troszkę wysp ze względu na utrudniony transport. Lubię zwiedzać więc planuję co drugi dzień pobytu wyjeżdżać pozwiedzać, ale jak znajdę dobrą miejscówkę na wyspie nie mówię nie. 8)
Dlatego jeśli ktoś ma namiary na coś fajnego,sprawdzonego to poproszę. :D

Pozdrawiam
aniag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniag » 03.05.2013 15:01

Witam,

Mieszkam w Zadarze, wiec jezeli kogos interesuje ta lokalizacja sadze, ze moge pomoc i z domem bezposrednio na plazy i z apartamentami. Podaje swoj adres mailowy- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.05.2013 20:34

alpin mówisz, że boisz się wysp, ale zajrzyj na stronę czeskiej agencji valsa i sprawdź np. ich ofertę na wyspie Hvar. Oprócz typowych robinsonad mają też bardziej "cywilizowane" oferty, a wiele z nich to domki nad samym morzem. Może tam coś znajdziesz co Cie zainteresuje.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 03.05.2013 21:21

Aldonka napisał(a):alpin mówisz, że boisz się wysp, ale zajrzyj na stronę czeskiej agencji valsa i sprawdź np. ich ofertę na wyspie Hvar. Oprócz typowych robinsonad mają też bardziej "cywilizowane" oferty, a wiele z nich to domki nad samym morzem. Może tam coś znajdziesz co Cie zainteresuje.

Właśnie tak się popitoliło na tym forum że nie można wklejać linków i człowiek musi szukać po necie bo ktoś na tym kasę rżnie,lecz powodzenia w szukaniu i głębokich kieszeni na szmal,widzę że i tak wielu forumowiczów już ogranicza się.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 03.05.2013 22:14

Z napisał(a):
Aldonka napisał(a):alpin mówisz, że boisz się wysp, ale zajrzyj na stronę czeskiej agencji valsa i sprawdź np. ich ofertę na wyspie Hvar. Oprócz typowych robinsonad mają też bardziej "cywilizowane" oferty, a wiele z nich to domki nad samym morzem. Może tam coś znajdziesz co Cie zainteresuje.

Właśnie tak się popitoliło na tym forum że nie można wklejać linków i człowiek musi szukać po necie bo ktoś na tym kasę rżnie,lecz powodzenia w szukaniu i głębokich kieszeni na szmal,widzę że i tak wielu forumowiczów już ogranicza się.

Nie za bardzo rozumiem Twój post. To, że nie można wklejać linków i trzeba szukać ok, rozumiem, ale co do tego ma rżnięcie kasy i głębokie kieszenie na szmal?
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 04.05.2013 08:48

Zowi chyba chodziło o to, że linki do np. adriatic.hr chyba można wklejać :wink: ( :?: )....
... ale mogę się mylić.
alpin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) alpin » 04.05.2013 10:27

Marek358- dla 4 dorosłych osób ( nie mogę wysłać priv)

Przeglądałem ofertę TUI i jestem miło zaskoczony bogactwem ofert, nawet już coś wstępnie wybrałem, ale zaglądnąłem na stronę tej Czeskiej agencji i 8O zaraz wysyłam zapytania o konkretne oferty. 8)

Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje