Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domek z wyjsciem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 25.11.2010 20:03

m82m ano to sie zgadza,cos za cos :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.11.2010 20:13

drogo to jest zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
a wydawało się że będzie to miejsce na wakacje :cry:
Ostatnio edytowano 25.11.2010 20:16 przez Torac, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.11.2010 20:16

Torac napisał(a):drogo to jest zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

ale cennika nie umiem odnaleźć!

Pod Reservations.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.11.2010 20:18

weldon napisał(a):
Torac napisał(a):drogo to jest zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

ale cennika nie umiem odnaleźć!

Pod Reservations.

Dzięki odnalazłem. Czujność iście rewolucyjna a refleks ping-pongisty ChRL :!:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.11.2010 20:24

może warto pomyśleć nad tańszą zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Tam 70% domów przy ślepej uliczce (promenadzie) przy morzy
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 25.11.2010 20:39

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ja osobiście odwiedziłam.....R.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 28.11.2010 20:55

Torac napisał(a):może warto pomyśleć nad tańszą zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Tam 70% domów przy ślepej uliczce (promenadzie) przy morzy

Dzielnica Čaklje jest warta rozważenia > apartament

Pozdraviam :oczko_usmiech:
Info
Croentuzjasta
Apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 29.11.2010 11:59

jeśli jesteście zainteresowani pobytem w pobliżu Trogira Wyspa Ciovo, Apartamenty 30m od Morza pisz na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam :lol:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 13.01.2012 19:31

mkm napisał(a):
simonka napisał(a):Niestety znam te wszystkie stronki..... Valse polecam :) Adria droga- te same apartamenty można znaleźć taniej jak się dobrze poszpera....
Podałeś kiedyś takiego linka : zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
byłeś tam? Dosyć ciekawie wygląda , ale google earth jest tam akurat chmura :-D

Widzę , że sprytna jesteś ... i wymagająca . Jutro prześlę Ci prawdziwe namiary , ale już tylko na majla :D

mkm mogę się podczepic? Byłbymwdzięczny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :wink:
beges80
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beges80 » 11.12.2012 13:22

MKM poleciłeś mi wczoraj pewną ville na hvarze mam parę pytań mogę prosić o kontakt na priv
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bo wątek już usunięty
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 11.12.2012 14:28

No właśnie, ciekawe dlaczego to się usunęło, bo temat wdzięczny i wielu interesujący. ...ja też dałem namiar na miejscóweczkę tuż przy plaży ......czyżby chodziło o lokowanie produktu ? .....Bo nie sądze, żeby Pan Admin nie życzył sobie, aby ktoś mieszkał przy plaży :)
beges80
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beges80 » 11.12.2012 15:59

Twojej miejscówki już nie zdążyłem przeczytać niestety
Pan admin szybki jest
ivitek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivitek » 06.01.2013 13:13

Podłączam się do Waszego wątku, chyba już z miesiąc zarywam nocki ( bo tylko wtedy mam spokój, bo dzieciaki śpią ) i buszuję po forum i necie w poszukiwaniu domu. Niestety narazie moje poszukiwania - bezowocne. Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo:) Mam zamiar szukać dalej, często w odpowiedzi na zapytanie o termin dostaję namiary na kolejne domki, więc w końcu coś znajdę. Ale jeśli mogę Was prosić o sprawdzone kwatery to podeślijcie jakieś namiary.
Z góry dziękuję.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 06.01.2013 14:36

Witam. Jak to ma być coś standardowego za rozsądne pieniądze, to polecam dwie wygodne stronki po polsku z bezpośrednimi namiarami do właścicieli: marusici.com i dalmacija.net
........uwaga: niektóre kwaterki są tuż przy morzu w poziomie, ale nie w pionie :wink: Pozdrawiam
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 06.01.2013 15:07

Beges - to był ap. Batalic w Nemira IV....Byłem tam w 2002 r......Plusy: mieszkanie praktycznie na plaży, minusy: wyższa cena niż za te w dalszych rządach....poza tym niebezpieczeństwo kwater tuż przy plaży jest to że ludzie mogą się nadmiernie kręcić tuż obok....chyba że jakaś robinsonada.
...............
Generalnie Nemiara jest OK, zwłaszcza dla rodzinek z małymi dziećmi....Schludnie, kulturka......bliskość innych możliwości poza robieniem morsa na plaży,,,,bliskośc aprowizacji i szybkiej odskoczni w klimaty Omisia, a jednak z boku.......wszystko od drogi do morza.....no i podjazd wyśmienity (mało stresujący) w odróżnieniu od np. Pisaka, czy Marusici....dobra alternatywa dla rodzinek z małymi dzieciakami..................Acha, dla mnie nemira ma jednak takiego minusa, że konfiguracja brzegu jest taka, że z głównego ciągu plaży nie ma widoku na masyw biokovo....ale to subiektywne.....innym może nie przeskadzać....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Domek z wyjsciem na plażę - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone