Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domek z wyjsciem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.11.2010 20:33

simonka napisał(a):Torac to ja tam jadę na Karlowackie.... Raczej nie zamieniamy piwka na winko :-D No, ale na poczęstunek może coś weźmiemy

Też tak mówiłem :D
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 24.11.2010 20:39

Torac,
obawiam się, że to się nie zmieni :-D.
Miro,
faktycznie jeżeli jedziecie z takim małym dzieckiem to ja bym szukała w miejscowościach położonych "płasko" i bliżej cywilizacji.
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 24.11.2010 20:47

Simonka jesli wszystko bedzie oki a mysle ze bedzie :lol: to w sierpniu przyszlego roku bede mial osmiomiesieczne dziecie :D
Moze ty masz ukryte jakies ciekawe miejsce,takie wsam raz dla nas.... :wink:
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 24.11.2010 21:06

niestety wszystkie miejsca, w których byłam nie pasują. Jak coś mi wpadnie do głowy to dam ci znać
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 24.11.2010 21:14

simonka napisał(a):niestety wszystkie miejsca, w których byłam nie pasują. Jak coś mi wpadnie do głowy to dam ci znać

Simonka jak widzisz to wbrew pozorom nie jest tak latwo cos fajnego znalezc :?
No nic jak ci cos wpadnie to daj mi namiary.... :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.11.2010 21:57

Miru , a co Ty tak ciągle marudzisz :?
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 24.11.2010 22:10

mkm napisał(a):Miru , a co Ty tak ciągle marudzisz :?

mkm ja marudze :evil: ja tylko chce zone uszesliwic :D i choc troszeczke siebie :D :wink:
mare123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mare123 » 24.11.2010 22:11

Miru, jeśli jesteście zainteresowani pobytem w pobliżu Szybenika, pisz na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.11.2010 23:17

Link ostatniej szansy!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
chleb , morze , spacery , Karlowaćko co 300m!
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 24.11.2010 23:46

simonka napisał(a):Torac,
obawiam się, że to się nie zmieni :-D.
Miro,
faktycznie jeżeli jedziecie z takim małym dzieckiem to ja bym szukała w miejscowościach położonych "płasko" i bliżej cywilizacji.

W Dubie jest płasko i pięknie.
Raz dziennie sami Ci przywiozą swieże pieczywo prawie pod apartman.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 25.11.2010 08:39

Torac napisał(a):Link ostatniej szansy!

Byłeś tam może ???
Jakie koszty ???
Daleko do jakieś "cywilizacji" ?? chodzi o jakiś sklepik, jakaś knajpka z dobrym żarciem ? Gdzie to w ogóle jest w Breli w której częsci ?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 25.11.2010 08:50

Nie byłem tam ale pisałem czy są wolne miejsca , chyba w 2008. Nie znam kosztów . Znam ten obiekt ze spacerów do luke . Dom jak się nie mylę jest w Jarduli. Knajpy na pewno nie dalej niż 300 metrów. Sklep jest jeden na pewno w Luke. Tam te tereny są mi nieznane z uwagi że sklepy są na drodze doprowadzających do dzielnic a to złe miejsce do spacerowania . Przy deptaku żadnego nie ma.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 25.11.2010 14:43

Dzięki Torac !!!
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 25.11.2010 19:15

Pewnie zaraz mi ktos powie ze marudze :D :wink: ale wydaje mi sie ze tam chyba jest cholernie drogo.
Ale zeby nie bylo bo miejsce niczego sobie i zeby wasze wysilki nie szly na marne (doceniam wasza pomoc)napisalem do nich.Kto wie,moze cena nie taka straszna :wink,
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 25.11.2010 19:51

Miru napisał(a):

Pewnie zaraz mi ktos powie ze marudze :D :wink: ale wydaje mi sie ze tam chyba jest cholernie drogo.
Ale zeby nie bylo bo miejsce niczego sobie i zeby wasze wysilki nie szly na marne (doceniam wasza pomoc)napisalem do nich.Kto wie,moze cena nie taka straszna :wink,

Ja Ci nie chce dowalić, ale tam jest bardzo drogo .To dom na samej plaży,wysoki standart no i w samej Breli ceny nie są niskie.
Bardzo dobry "towar" to i cena musi być odpowiednia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje