Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Domek z wyjsciem na plażę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 23.11.2010 22:56

Miru, może coś przeoczyłam, ale myślałam ,że napisałeś do agencji z pytaniem o apartament U Palmy... popraw mnie
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 23.11.2010 23:10

Simonka niemam cie co poprawiac bo sie nie mylisz.W opisie jest napisane ze apartament z 1 i apartament z 2 pietra korzysta ze wspolnego tarasu??,ktorego
Rowniez nie jest opisane na ktora strone wychodza okna,no chyba ze to oczywiste :? tylko ja cos nie ten tego :cry:
No i o tv tez nic niema,dwa tygodnie bez nachrichten :wink:
Moze ja cos zle czytam,popraw mnie :wink:
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 23.11.2010 23:16

Z tego co widzę na zdjęciach to apartament na drugim piętrze (ten z dwoma sypialniami) ma okna na morze i na góry. Taras, który wysłałam w linkach to właśnie ten taras z twojego apartamentu. Wyjście w tego kamiennego tarasu zacienionego pnączami wychodzi na plażę pięknym łukowym zejściem i moje "przeddomie" :-D
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 23.11.2010 23:19

ty lepiej widać ten taras bo chyba nie jest jeszcze zarosnięty
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 23.11.2010 23:27

Jesli to ten taras z mojego pietra to super :D Simonka a moze znasz odpowiedz na moje wczesniejsze pytania(dwa pytani),pare postow wczesniej???I czy jest tam te TV-sat????
Jeszcze jedno, wy macie zabuchowane od poniedzialku do poniedzialku,niebylo problemu i dlaczego tak??? :idea:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.11.2010 23:28

przyznam szczerze nie oglądałem tego tarasu bo jest on niedostępny z drogi.Szkoda że nie jest to taras frontem do morza ale to detal. Podobuće mają swój sielankowy klimacik. Jest fajna atmosfera , jest wrażenie że wszyscy się znają.

Z parkingu droga do apartamentu to jakieś 60-80m. Gospodarze użyczają czasami taczkę do przewiezienia bagaży.
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 23.11.2010 23:33

Torac napisał(a):
Z parkingu droga do apartamentu to jakieś 60-80m. Gospodarze użyczają czasami taczkę do przewiezienia bagaży.

Torac a jak ze swierzym pieczywem???
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.11.2010 23:35

zapomniałem, jeszcze jedno, zakupu chleba na miejscu nie mam . Nam gospodarze proponowali drobne zakupy przy okazji dojazdu Fani Farćić do pracy .
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 23.11.2010 23:35

no niestety TV tam nie ma ale jest radio :-D. Z doświadczenia jednak wiem ,ze w takim TV to i tak nie ma polskich programów lub jest telewizja Trwam :-D, ewentualnie Polonia.
Dzięki Torac :-D. Przy naszym domu widzę taczkę.... I tak nie może być gorzej niż w Stanici kiedy mieliśmy dom na samej plaży a bagaże musieliśmy nosić po schodach- masakra.

Nie wiem dlaczego od poniedziałku- tylko takie terminy tam były. Popatrz na to inaczej - nie będzie korków ..
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 23.11.2010 23:38

nie martw się zakupami to tylko pretekst do dodatkowych atrakcji typu zakupy w małych miejscowych wioskach z perspektywą drogi z pięknymi widokami!
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 23.11.2010 23:41

Simonka az tak na Polskiej tv mi niezalezy :wink: Simonka jak masz jeszcze inne fotki to prosze przeslij mi :D
Torac czyli zostaje codzienny dojazd za pieczywem :D .
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 23.11.2010 23:43

Hmm zwiedzako to tez atrakcja :wink:
a narazie :papa:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.11.2010 23:51

Problem drobnych zakupów rozwiązałem sam . Włócząc się po Peljeśacu (jadąc lub wracając) zahaczałem o market na przedmieściach Orebića i robiłem zakupy.

Ale wina jest dostatek. Jeżeli Wasi gospodarze nie mają winniczki to poproście osobnika podobnego do Brada Pita :) żeby Wam sprzedał.
Sprawdzona jakość. Proponuję, zabierzcie również Żywca do poczęstunku, odpłacą się życzliwością i nie tylko.
Pamiętam do dziś minę Viktora jak nie miałem już browca i podałem mu pepsi :evil:
simonka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) simonka » 24.11.2010 17:44

Miro,
tu masz wszystkie zdjęcia. Podobno w połowie grudnia mają być nowe zdjęcia, ale nie wiem czy właśnie tego domu.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Torac to ja tam jadę na Karlowackie.... Raczej nie zamieniamy piwka na winko :-D No, ale na poczęstunek może coś weźmiemy
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 24.11.2010 20:06

Simonka pozostale zdjecia znam z ich strony.Wizja zamieszkania przy plazy jest rewelacyjna ale po rozmowie z zona sprawa sie skomplikowala :( .
Brak mozliwosci zakupu swiezego pieczywa i w konteksie tego codzienne wyjazdy ja przerazaja.Dodatkowo dochodzi fakt ze zona po ogladnieciu zdjec ciezko widzi spacery z wozkiem :oops:
Chyba pozostaje mi szukac dalej.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje