Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dom dla 9-12 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 22.05.2019 16:45

basiag napisał(a):poszukujemy jakiegoś lokum - paru apartamentów lub cały dom.
Jest nas w sumie 11 osób; rodzinki 2x2+2 i 2+1 (dzieci w wieku 15, 14, 14, 11, 10)
Termin od 13-14 lipiec, na 9-10 nocy.
Rejon Chorwacji w zasadzie dowolny :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
basiag
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiag » 22.05.2019 17:21

Na to żeby szukać na stronach typu "zakwaterowanie w Chorwacji" wpadłam sama :D :)
Sądziłam, że tu ktoś dysponuje być może bezpośrednim kontaktem do fajnej miejscówki :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2019 17:54

basiag napisał(a):Na to żeby szukać na stronach typu "zakwaterowanie w Chorwacji" wpadłam sama :D :)
Sądziłam, że tu ktoś dysponuje być może bezpośrednim kontaktem do fajnej miejscówki :)

bank-kwater-f39.html
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 22.05.2019 21:28

basiag napisał(a):Sądziłam, że tu ktoś dysponuje być może bezpośrednim kontaktem do fajnej miejscówki :)

Jasne. :D Kalendarz u gospodarza też sprawdzić? :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2019 21:35

basiag napisał(a):Na to żeby szukać na stronach typu "zakwaterowanie w Chorwacji" wpadłam sama :D :)

Wolnych terminów i cen na rok 2019 nie znam.
basiag
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiag » 22.05.2019 22:14

Mikromir napisał(a):
basiag napisał(a):Sądziłam, że tu ktoś dysponuje być może bezpośrednim kontaktem do fajnej miejscówki :)

Jasne. :D Kalendarz u gospodarza też sprawdzić? :mrgreen:

Proszę sobie wyobrazić, że to też potrafię :mrgreen:
Namiar na kwaterę nie oznacza, że chcę aby ktoś odwalił za mnie cała robotę, a ja tylko wsiądę i pojadę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2019 22:16

basiag napisał(a):Namiar na kwaterę nie oznacza, że chcę aby ktoś odwalił za mnie cała robotę, a ja tylko wsiądę i pojadę.

Masz dwa namiary - czas do roboty :oczko_usmiech:
skrzys
Croentuzjasta
nocleg dla 14 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 17.06.2019 13:13

Witam serdecznie Cromaniaków, zwracam się z prośbą mojej znajomej o znalezienie miejscówki dla 14 osób wyjazd miałby być w terminie 27.07.2019 na 8 nocy tj do 4.08 co do sypialni to dobrze by było jakby było ich 5. Sam również będę szukał ale ja nie mam tyle wiedzy i znajomości :) każda propozycja będzie rozpatrzona, ja wiem że to gorący czas i ciężko będzie ale sami oni nie wiedzieli o terminie. Pozdrawiam i czekam na info
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Rezerwacje apartamentów na 2019.

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.06.2019 13:17

Pisz i pytaj:
Ale na 5 tygodni przed wyjazdem znaleźć miejscówkę dla 14 osób...
Powodzenia życzę.
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 17.06.2019 13:23

szukam szukam ale może ktoś wie ktoś był :) a wtedy link i moja głowa aby sprawdzić czy wolne
Pablito970
Podróżnik
Apratament dla 10 osób.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablito970 » 17.07.2019 10:34

Witam,
Poszukuję apratmana dla dwóch rodzin (łącznie 10 osób) w okresie, mniej więcej, od 10...12 do 17...18 sierpnia 2019. Nie mam specjalnych wymagań, ma być nad morzem, raczej Kvarner ew. północna Dalmacja, ale rozważę wszelkie propozycje.
pablito970@interia.pl

Pozdrawiam
Paweł.
asad81
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asad81 » 04.10.2019 13:31

Witam poszukuję domu dla 18 osób w czerwcu 2020r. Fajnie gdyby dom był blisko plaży.
mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje
Amelka85
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amelka85 » 23.10.2019 20:10

Dzien dobry :) Czy może ktoś polecić domek dla 10 dorosłych i 5 dzieci? Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Iwona i Gosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona i Gosia » 27.10.2019 10:50

Witam
Szukam domu dla 12 osób i małego psa (6 dorosłych i 6 dzieci w wieku 11 do 16 lat) najlepiej na wyspie Hvar. Dom do 150 metrów do plaży z łagodnym zejsciem do wody. Dom z klimatyzacją i może małym ogrodem. W spokojnej okolicy za rozsądną cena do 200 euro za dobę. Może ktoś był i może polecić... ja mogę że swojej strony polecić fajny dom u fajnych właścicieli w brodaricy...
manekm7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) manekm7 » 26.11.2019 00:30

Dzien dobry. Poszukuje apartamentu dla 2 rodzin (8 osób). Termin 5.07-12.07.2020. Fajnie blisko plazy. Kvarner, Dalmacja. Rozwaze wszystkie propozycje. To nasz pierwszy wyjazd. Moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dom dla 9-12 osób - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies