Franz napisał(a):W schronisku przymusowa pauza;...
I bardzo dobrze
Odsapnę nieco.
pzdr
longtom napisał(a):Franz napisał(a):W schronisku przymusowa pauza;...
I bardzo dobrze
Odsapnę nieco.
plavac napisał(a):Ale wstyd - nie byłem w Dol.Złomisk ...
plavac napisał(a):Jest o czym myśleć planując przyszłoroczny późnowiosenny rozruch przed Dolomitami
Franz napisał(a):Do 15 czerwca teoretycznie nie wolno tam zaglądać. Zdaje się...
Fatamorgana napisał(a):Nie ma za co... tylko że pewnie też wiesz, że akurat w Dolinie Złomisk szlaku niet- a co za tym idzie- zakaz wstępu.
Fatamorgana napisał(a):Chyba że posiadasz legitkę wspinacza lub członka organizacji zrzeszonej w UIAA...i jesteś w stanie udowodnić, że się przyszedłeś wspinać. :wink"
Fatamorgana napisał(a):To jest chore i chyba już tylko w Tatrach panują takie nienormalne obyczaje.
Fatamorgana napisał(a):w Dolinie Złomisk szlaku niet- a co za tym idzie- zakaz wstępu.
Chyba że posiadasz legitkę wspinacza lub członka organizacji zrzeszonej w UIAA...i jesteś w stanie udowodnić, że się przyszedłeś wspinać. :wink"
To jest chore i chyba już tylko w Tatrach panują takie nienormalne obyczaje.
Fatamorgana napisał(a):Mimo tego, zaliczyłem Dol. Złomisk w...lipcu, po zejściu z Rysów i Vysokiej
plavac napisał(a):Wracajmy w Dolomity, Wojtku.
plavac napisał(a):To nie do końca tak, no, może trochę ...
plavac napisał(a):Ja o górach mogę bez końca, ale zawsze się trochę "peszę" przy długich OT
plavac napisał(a):.... OT
Franz napisał(a):... ładowalem telefon bądź akumulatorki do aparatu w schroniskach. Ba! Nawet w przydrożnych knajpach.