elfik99 napisał(a):To w parku linowym takiej luźnej i pokręconej liny nie było......
marko350 napisał(a):A jak wygląda dalej droga jak zejdzie się po drabince?
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):To w parku linowym takiej luźnej i pokręconej liny nie było......
Może i dobrze.marko350 napisał(a):A jak wygląda dalej droga jak zejdzie się po drabince?
Masz na myśli ostatnią fotkę? Tam nie schodziłem - było wąsko, więc musiałbym ściągać plecak, żeby się zmieścić, a było to już po zakończeniu trasy. Może bym i zajrzał, gdyby nie nadciągający deszcz.
Pozdrawiam,
Wojtek
marko350 napisał(a):Tak dokładnie ostatnia fotka. Wygląda, że jest bardzo małe wejście, dlatego byłem ciekawy co jest dalej.
marko350 napisał(a):Zdjęcia, które wstawiasz są super, a ta jedna niedokończona droga nic nie znaczy . Czekam na więcej .
elfik99 napisał(a):Znowu wyszedłeś ponad chmury!!
Franz napisał(a):marko350 napisał(a):Zdjęcia, które wstawiasz są super, a ta jedna niedokończona droga nic nie znaczy . Czekam na więcej .
W sumie, gdyby to miał traktować jako nieukończenie drogi, to bym tam wlazł, ale dla mnie to było bardziej jako dodatkowa opcja, z której już nie skorzystałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
marko350 napisał(a):Nie w każdą szczelinę trzeba zawsze się wciskać. Liczy się efekt końcowy
korbaczik napisał(a):Na drugiej focie w poprzednim poście to jest jakby droga z otchłani.