dangol napisał(a):Twoje skalne okna robią wieksze wrażenie i o wiele trudniej do nich dotrzeć, niż do mojego
Troszkę trzeba się natrudzić. Ale - warto.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a):Zdjęcia super ... ale pogoda w czasie wejścia chyba się zmieniła !
Czyżby zgodnie z Dolomitową (prawie) zasadą ... co parę godzin inaczej !
Bo w oknie taka jakaś gęsta muślinowa firanka !
Franz napisał(a):To jeszcze - jako uzupełnienie fotek z poprzedniej strony - takie migawki z Tofany, a dokładniej z ferraty Olivieri na Punta Anna.
mariusz-w napisał(a):Oj ... faktycznie się "zagotowało"!
Właśnie takie nagle napływające gęste chmury, muszą być bardzo nieprzyjemne/niebezpieczne na ferratach !
Franz napisał(a):Te akurat bardzo mi przypadły do gustu. Uwielbiam takie widoki, gdy fale chmur rozbijają się o górskie zbocza, o skalne ściany.
Mimo iż najwyraźniej jestem bardzo odosobniony w swoim spojrzeniu.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a): to tutaj zostałem uwieczniony przez jednego z Walijczyków, których spotkałem w drodze. Dziwnie brzmiał język, którym się posługiwali...
nomad napisał(a):Franz napisał(a): ... tak jak nazwy ich miejscowości (pisane szyfrem ).
mariusz-w napisał(a):Chodziło mi o to, że jak się jest na ferracie ... i to tak trudnej ... widoczność na 2 metry, a właściwie jej brak to nie jest przyjemna, a tym bardziej bezpieczna sprawa.
mariusz-w napisał(a):No i niestety nagrody w postaci widoków nie ma ! ... ale to w tym przypadku to już szczegół.
nomad napisał(a):Sorki za wtręt z klimatem walijskim, faktycznie poczekać mogłem na bardziej odpowiedni moment.
nomad napisał(a):Platform widokowych, to Ty za dużo nie masz.
nomad napisał(a):Twoje fotki w warunkach w jakich je robisz (podczas przejść wielu odcinków) wymagałyby od niejednego z nas kolejnej... pary rąk.
Crayfish napisał(a):ojej ... pierzynki ... mmmmmm ....
Crayfish napisał(a):ojej ... pierzynki ... mmmmmm ....
nie rzucałeś przypadkiem na nie widma z Brockenu ?
weldon napisał(a):Wyraźnie ktoś urwał kawałek napisu ... Ciekawe, dlaczego ... ?
Zdenerwował się, czy jak?
nomad napisał(a):Sorki za wtręt z klimatem walijskim, faktycznie poczekać mogłem na bardziej odpowiedni moment.
Znajdę w swoich zasobach godną odpowiedź na Twój wtręt.