Jest! Jest! Znalazłam
A szukałam gdzie indziej
Fatamorgana napisał(a):Czekam na tą Brentę...
chętnie zobaczę co porabiałeś w tamtych stronach.
Franz napisał(a):Za mną wizytówka Dolomitów - Drei Zinnen (Tre Cime di Lavaredo).
plavac napisał(a):I wiesz co - wzruszyłeś starego konia tym przypomnieniem dzieciństwa. Też tak rysowałem góry
Interseal napisał(a):Wygląda to jak fragment dolnej szczęki starego gada z jurajskich wykopalisk... Robi wrażenie.
mariusz-w napisał(a):Witaj Franz
.......... Zdanie okazało się jedno przyszłoroczny urlop kierunek południe - jedziemy tym razem najpierw na tydzień w Dolomity .......
mariusz-w napisał(a):mariusz-w napisał(a):.......... Zdanie okazało się jedno przyszłoroczny urlop kierunek południe - jedziemy tym razem najpierw na tydzień w Dolomity .......
Pisz i wklejaj jak najwięcej -prosimy także o ciekawe porady dla "tego typu turystów" jak my - linki też mile widziane.
petris napisał(a):Zresztą i tak nie mam z kim chodzić,mąż wodniak góry ogląda tylko od dołu ale kogo obchodzą moje życiorysiki. Przepraszam
petris napisał(a):W zasadzie nikt mnie nie lubi. Ale cóż i z tym trzeba sobie radzić.
petris napisał(a):Ogladając Twoje wędrówki.Jeszcze bardziej rozumiem, ile odebrały mi czasy komunizmu 'Żelazn Kurtyna"w Polsce.
JacYamaha napisał(a):Wojtek - fajne schronisko schowane między górami.